Biri buna dur desin! Genç kadın her gün eve dönerken yaşadıklarını anlatıp isyan etti

879 izlenme 25 Aralık 2022
Reklamlar
Sosyal medyada gündem olan bir videoda, genç kadın metrodan eve giderken yaşadıklarını anlattı. 8 dakikalık mesafede dakikalarca arabalardan laf atıldığını belirten kadın duruma isyan etti.

Kadına şiddet ve taciz olayları Türkiye gündemindeki yerini korurken, sosyal medyadan konuyla ilgili bir genç kadının isyanı geldi.

8 DAKİKALIK YOLDA BAŞINA GELENLERİ ANLATTI

Genç kadın, metrodan eve dönerken 8 dakikalık mesafede yolda defalarca laf atıldığını, bazı kişilerin ise arabasını durdurup kendisiyle konuşmaya çalıştığını aktardı.

Genç kızın videoda söylediği sözler şöyle:

"Ya bu insanlar, ben metrodan evime gidiyorum yolda 8 dakika bir şey değil. Ben 8 dakikada evime giderken şuradan şuraya eşofmanlıyım yani olmasam da laf atmaması gerekiyor ama atıyor. Şu an şurada bekliyor çektiğimi görünce herhalde.

"NE KADAR REZİLSİNİZ"

Çünkü kamerayı tuttum, gerçekten küfür etmek istiyorum hepsine küfür etmek istiyorum ağız dolusu. Yapmayın ya şunu yapmayın, yolda gördüğünüz kadınlara camı açıp ilerlerken laf atmayın. Ne kadar rezilsiniz"

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yandaş gazeteci İbrahim Karagül'den çok tehlikeli provokatif paylaşım Erdoğan on binlerce dedi bakın kaç tane çıktı Netanyahu'nun oğlundan Erdoğan'a Twitter'dan skandal yanıt Araçları satılığa çıkartacak zamlar geliyor