Bodrum'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile talan...

456 izlenme 22 Haziran 2021
Reklamlar
Türkiye'nin sayılı turistlik yerlerinden Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Gökçebel koyunda 25 dönüm arazi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile imara açılıyor.

Stratejik kurumlar, araziler, barajlar bir bir satılıyor. TELEKOM, Tank Palet Fabrikası, TÜPRAŞ ve şimdi de Makine Kimya Endüstrisi özelleştiriliyor. AKP döneminde kamuya ait arazi satışları da had safhaya ulaştı.

Son olarak Türkiye'nin nadir cennet koylarından Gökçebel'de 25 dönüm arazi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile imara açılıyor.

İmar planı değişiklikleri Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar:


Karara; Muğla Milletvekili Burak Erbay çok sert tepki gösterdi. Erbay, CHP örgütü olarak sonuna kadar direneceklerini söyledi.


Erbay, "Gün geçmiyor ki AKP iktidarının bir talan projesi karşılaşmayalım. Daha çok yeni AK Köprü barajının satılacağını öğrenmiştik, direneceğimizi söylemiştik. Yine Köyceğiz Toparlar'da vatandaşlarının arazilerinin TOKİ eli ile satıldığını biliyoruz. Makine Kimya'da yapılmak istenen ortada, Takn Palet Fabrikası ortada... Bu da yetmiyormuş gibi, devlet; batmış, müflis bir tüccar gibi elindeki bütün değerleri satıyor. Şimdi de Gökçebel'deki 25 dönüm arazi, bir gecede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Özelleştirme İdaresi'ne devredildiğini öğrendik. Bunun gibi daha Bodrum'da milyonlarca metrekare arazi Özelleştirme İdaresi eliyle özelleştirmek, satılmak isteniyor" dedi.

Erbay şunları söyledi:

Bunlar artık Türk halkının, Muğlalıların sabrını zorluyor. Bu talan projesinden vazgeçilmesi lazım. Her geçen gün milli değerlerimiz satılıyor. AKP iktidarının 2 türlü bakış açısı ortaya çıkıyor. Ya gittiklerini biliyorlar son milli değerleri satarak günü kurtarmaya çalışıyorlar. Ya da bu değerleri satarak kendi yandaşlarını zengin etmek çabası içerisindeler. Her halükarda bunların hesapları sorulacaktır. Bodrum'daki bu talanın son verilmesi, imara açılması planlamasındanm vazgeçilmesini istiyoruz.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meteoroloji uyarı üstüne uyarı yapıyoı Erdoğan seçim tarihini açıkladı SGK'yı zarara uğrattıkları iddiasıyla gözaltına alınmıştı Laikliğe aykırı bulundu kapatılıyor