Ana Sayfa
12 Şubat 2020 ( 1624 izlenme )
Reklamlar

Boykotu delen Ümit Kocasakal CHP’den ihraç ediliyor

CHP’nin kararına rağmen CNN Türk’te canlı yayına katılarak boykotu delen Ümit Kocasakal’ın, partiden ihracı için düğmeye basıldığı öğrenildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, CNN Türk’e boykot kararı aldıklarını açıklamıştı. Tuncay Özkan, boykot kararını, CNN Türk’ün, halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkını ayaklar altına aldığını, iktidarın menfaatleri doğrultusunda yayınlar gerçekleştirdiğini belirterek duyurmuştu.

Bu boykot kararını ilk delen CHP’li isim Ümit Kocasakal oldu. Kocasakal, CNN Türk’te Başak Şengül’ün sunduğu Akıl Çemberi adlı tartışma programına katıldı.

CHP’de genel başkan adaylığını açıklayan ancak yeterli imza bulamadığı için aday olamayan Kocasakal’ın, CNN Türk yayınına çıktığı ve genel merkezin boykotunu kırdığı için CHP’den ihracı gündeme geldi. Kocasakal’ın, CHP’den ihracı için İstanbul il disiplin kurulunda işlem başlatıldığı öğrenildi.

Orhan UĞUROĞLU /  YENİÇAĞ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yuh bu kadar da olmaz ki peynire bakın ne yaptılar. Bunu nasıl yaparsınız Deprem vergisi paraları nerede? Zafer Arapkirli 23 yıldır toplanan deprem paralarının nerede olduğunu açıkladı Erdoğan'ın eski danışmanından şaşırtan çıkış: 'Damadın kıymetini bilemedik diye...' Selçuk Geçer dolar ve altının ne kadar olacağını açıkladı