Ana Sayfa
31 Mart 2020 ( 558 izlenme )
Reklamlar

Bunu da yaptılar! 20 liraya korona duası

Korona virüs salgının ülkemizde görülmesinin ardından korunmak için kolonya, maske ve eldiven satışları artarken bir internet sitesinde de koronadan korunmak için 20 liraya dua satıldığı ortaya çıktı.

'Bana Dua Oku' isimli bir internet sitesinde Yeni tip koronavirüse (Kovid19) karşı20 liraya 'koronavirüs duası' satıldığı görüldü.

Söz konusu internet sitesinde, satılan dua için şu açıklama yer alıyor:

"Bağışın kadar virüsten korun ve sevdiklerin de korunsun! Corona Virüsü ülkemizde de görülmeye başlandı. Eğer korunmak ve aileni korumak istiyorsan bu duaya ihtiyacın var. Ne kadar çok bağış seni o kadar korur ve diğer hastalıklardan da arındırır."

Aynı sitede ayrıca 'Cinsel performans artırma duası, İş bulma duası, Araba sahibi olma duası, Bel ağrısı duası, Beladan kurtulma duası, Borçtan kurtulma duası ve Cennete girme duası' gibi duaların da 'satıldığı' görülüyor.

Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yalancı Portakal Dediler Fatih Portakal Akp ve Mhp'nin Gerçek Yüzünü Ortaya Çıkardı Yalancı Sizsiniz Erdoğan’ın bağış kampanyası duyurusuna sosyal medyadan tepki geldi! AKP’de çatlak büyüyor… Bir istifa daha! Putin’den Erdoğan’a Şanghay şartı: Türkiye önce NATO’dan ayrılsın. Birleşmiş Milletlerde bütün ülkeler bunu konuşuyor