Ana Sayfa
19 Mayıs 2020 ( 4320 izlenme )
Reklamlar

Burhan Kuzu’nun 19 Mayıs paylaşımı ‘Yok artık’ dedirtti: Atatürk’ü değil, Vahdettin’i andı

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Burhan Kuzu, 19 Mayıs nedeniyle tepki çeken bir paylaşım yaptı. AKP’li Kuzu, yaptığı paylaşımda son Osmanlı padişahı Vahdettin’i andı.

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi AKP’li Burhan Kuzu’nun 19 Mayıs için yaptığı paylaşım Büyük tepki çekti. Kuzu, 18 Mayıs tarihinde yaptığı paylaşımda, Milli Mücadeleyi başlatmak için Samsun’a çıkan Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları yerine son Osmanlı padişahı Vahdettin’i andı.

AKP’li Burhan Kuzu’nun Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Mustafa Kemal Paşa,30 Nisan 1919'da Resmi Gazete'de yayınlanan Sultan Vahdettin imzası ile Samsun 9. Ordu Müfettişliği’ne tayin edilmiştir. Mustafa Kemal, Samsun'a herhangi bir kişi olarak değil Osmanlı'nın en parlak subayı olarak çıkmıştır. Sultan Vahdettin Han’ı rahmetle anıyorum."

burhankuzu.jpg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Bilim Kurulu Tam Karantina İstedi Ama Erdoğan...' İsmail Saymaz Almanya ve İngiltere’de aşı paralı mı değil mi açıkladı Seçil Erzan'ın yasak aşkı olduğu iddia edilen AKP'li partisinden istifa etti AKP'ye yakın gazeteciden skandal sözler...