"Büyüksün reisim" diyen Barış Saylak müdürlüğe atandı!

1883 izlenme 12 Kasım 2019
Reklamlar
Yerel seçimlerde CHP'den istifa edip AKP'ye geçerek aday olan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmede "Büyüksün reisim, elini öpmeye geleceğim" diyen Barış Saylak, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atandı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Muğla Milas'ta CHP'den belediye başkanı adayı iken istifa ederek AKP'ye geçen Barış Saylak, yayımlanan kararname ile görevden alınan Şakir Fırat Erkal'ın yerine Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atandı.

ERDOĞAN'LA GÖRÜŞMESİ GÜNDEM OLMUŞTU 

Yerel seçimlerde Muğla'nın Milas ilçesinde AKP adayı olan Barış Saylak'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesi geniş yankı uyandırmıştı. 

"ELİNİZİ ÖPMEYE GELİYORUM"

Saylak, görüşmede "Baş tacısınız, Reis'im elinizi öpmeye gelmek istiyorum" ifadelerini kullanmış, Erdoğan da buna karşılık olarak "Annenin babanın elini öp" yanıtını vermişti.

"ÇOK BÜYÜKSÜN REİS"

AKP grup toplantısına katılmak istediğini beyan eden Saylak, telefonu kapatırken "Büyüksün Reis'im, büyük" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi Recep Tayyip Erdoğan’ın o sözünü bakanları yalanladı! 'CHP üretti' diyen AKP'li Ali İhsan Yavuz inkar etti: Kanıtlasınlar istifa edeceğim Bahçeli'nin önerisinin detayları belli oldu!