Camilerden anons yapıldı: Namaz kılınmayacak

411 izlenme 16 Mart 2020
Reklamlar
Korona virüs nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açıkladığı cemaatle namaz kılmama kararının ardından camilerden anons yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, 'Cami ve mescitlerde cemaatle namaza ara' açıklaması sonrası, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, vakit ve cuma namazı camilerde kılınmayacak anonsları yapıldı.

Koronavirüsün Türkiye'de görülmesinin ardından, yaşamın her alanında tedbirler artırıldı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın 'Cami ve mescitlerde cemaatle namaza ara' açıklaması sonrası, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Merkez İhsaniye Camisinde vakit ve cuma namazları kılınmayacak anonsları yapıldı. Cami hoparlörlerinde yapılan anonsta, salgın hastalığın riski sona erinceye kadar, camilerde cemaatle vakit namazları ve Cuma namazları kılınmayacağını, vatandaşların namazları evlerinde kılmaları istendi.

Kaynak: Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İktidarın kalesi Konya’da AKP’li vekile büyük şok. İsyan eden kadını susturmak için ne yapacaklarını şaşırdılar EYT düzenlemesinin Meclis'e geleceği tarih belli oldu Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, Erdoğan seçimi kazanırsa ne olacağını açıkladı Bu Rüşvetin Gizlenmiş Hali..