Canlı yayında mikrofonu kapatmayı unuttular: Ne para çalıyorlar sen bilmiyor musun?

3376 izlenme 15 Temmuz 2021
Reklamlar
A Spor sunucusu Güvenç Kurtar mikrofon kurbanı oldu. Kurtar program konuğuna canlı yayında “Abi ne para çalıyorlar sen bilmiyor musun?" diye sordu.

A Spor'da yayınlanan Transfer Raporu programında mikrofon kazası yaşandı. Güvenç Kurtar'ın, "Ağabey ne para çalıyorlar sen bilmiyor musun?" sözleri yayına yansıdı.

A Spor'da yayınlanan Transfer Raporu programında Güvenç Kurtar ve Serdar Sarıdağ'ın seslerinin yayında olmadığını düşündükleri anda söyledikleri gündem oldu.

Programda maç görüntülerinin yayınlandığı sırada teknik direktör ve yorumcu Güvenç Kurtar, "Abi ne para çalıyorlar sen bilmiyor musun? Beni kızdırma ya Allah'ım" dedi. Sarıdağ da buna, "Bilmez miyim abi" diye cevap verdi.

Güvenç Kurtar ve Serdar Sarıdağ'ın kurduğu cümlelerde kimleri kastettiği merak konusu olurken mikrofon kazası sosyal medyada çok konuşuldu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sinan Oğan'a Devlet Bahçeli şoku! ‘Bahçeli'nin olduğu ittifakı seçtim’ demişti İmamoğlu'ndan Erdoğan'ı çok kızdıracak buluşma CHP'li isimden Erdoğan'a çok sert sözler: Sen FETÖ'cünün Allah'ısın Sedat Peker'in gündeme getirdiği Yeldana Kaharman'ın otopsi raporunu ortaya çıkaran gazeteci can korkusuyla yurt dışına çıktı