Ana Sayfa
25 Temmuz 2022 ( 6180 izlenme )
Reklamlar

Cem Küçük kefenini giyip yeni isimleri hedef gösterdi: "Erdoğan iktidarı kaybederse yargılanırız" demişti

Bir televizyon programında 'Yeni kurulacak partiler neyi hedefliyor?' sorusuna Cem Küçük "Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse insanlar 'abartıyor' diyor ama bir kere biz dahil herkes yargılanır. Seri bir tutuklama yaparlar" demişti. Ünlü isimleri hedef alan yandaş Cem Küçük bu kez de “biz kefenimizi cebimize koymuş insanlarız.” dedi.

Son birkaç gün içerisinde Birce Akalay’ı alenen tehdit etmesiyle gündeme oturan Cem Küçük, bu kez ‘Athena’ grubunun solisti Gökhan Özoğuz ve komedyen Şahan Gökbakar gibi isimlere yönelik nefretini kustu.

Bugün yazmış olduğu köşe yazısında, “FETÖ’cüler ve sizlerin dostu Hayko Bağdat tarzı Marksist FETÖ yardakçıları fare gibi kaçmadı mı? Engin Özkoç ile aynı kafaya sahip CHP’li Aykan Erdemir fare gibi kaçmadı mı?” sözlerine yer veren Cem Küçük, yazısına şöyle devam etti:

“Şimdi bana organize küfrettiren; Birce Akalay’larla, Athena Gökhan’larla, Şahan Gökbakar’larla aynı kafaya sahip Gezi kalkışmacısı Mehmet Ali Alabora ülkemizden fare gibi kaçmadı mı? Tam 8 senedir Londra’da İngiliz emperyalizmine sığınmış durumda Alabora… PKK’lılar, FETÖ’cüler, Marksistler fare gibi kaçtılar Türkiye’mizden. Bunlar da kaçacak. Biz dimdik ayakta kalacağız her zaman olduğu gibi. Biz bu ülkenin Türk milliyetçileri ve Müslüman muhafazakârları yani Türklük gururuna ve İslam şuuruna sahip kahir ekseriyeti mücadeleye hazırız. Biz kefenimizi cebimize koymuş insanlarız. Bizler ölümden korkmayız ama sizler tavuklar gibi korkaksınız.

Türk siyasal literatüründe, “Yargılanacağını göreceğiz” demek bal gibi de o kişinin geceyarısı sıcak yatağından alınıp tutuklanması demektir. Aynı 27 Mayıs’ta Demokrat Partililere yapılanın AK Partililere, MHP’lilere, BBP’lilere, hatta Vatan Partililere bile yapılmasını istiyor Birce Akalay gibiler. Bunlar böyle intikamcı. Yargılamamargılama bunlar kaypakça laflardır. Hukukçu Rezzan Epözdemir de o gün TV yayınımızda maalesef dürüst davranmadı..”

CEM KÜÇÜK CANLI YAYINDA NE DEMİŞTİ?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Dinamit programında ‘Yeni kurulacak partiler neyi hedefliyor?’ başlıklı tartışmada Cem Küçük “Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse insanlar ‘abartıyor’ diyor ama bir kere biz dahil herkes yargılanır. Seri bir tutuklama yaparlar” demişti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu’ndan ‘israf sergisi’ için ilk açıklama MHP'de deprem: Tamamı istifa etti! Rasim Ozan Kütahyalı'dan CHP'li vekile tehdit: Ona cehennemi yaşatırım! Bomba iddia... AKP'de çarşı karıştı! İki önemli isim istifa etti