Ana Sayfa
09 Ağustos 2023 ( 1026 izlenme )
Reklamlar

Cemal Enginyurt bu gece mazota ne kadar zam geleceğini açıkladı

DP'li Cemal Enginyurt, seçimden sonra 36 liraya çıkan motorin fiyatlarına bu gece gelecek yeni zammı sosyal medyadan duyurdu.

Seçimden önce 19 lira seviyesinde olan mazot fiyatı seçimlerin üzerinden geçen 2 aylık sürede 36 liraya kadar çıktı. Petrol fiyatındaki hareketlilik ve dolar kurundaki oynamanın ardından vatandaşların akaryakıt istasyonlarında kuyruk olmasına neden olan zamlara bir yenisinin daha ekleneceği konuşulmaya başlandı.

Akaryakıt fiyatlarında ardı ardına yaşanan yükselişlere yenilerinin ekleneceği iddiaları sosyal medyada dolaşırken Demokrat Partili İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'tan gündem olacak paylaşım geldi.

"HALAY EKİBİNİ MEYDANA BEKLİYORUZ"

Motorini 40 liraya çıkaracak zammı sosyal medyasından duyuran Cemal Enginyurt, "Halay ekibini meydana bekliyoruz. Soğancılar siz de toplanın" paylaşımı ile gündem oldu.

Cemal Enginyurt'un paylaşımı şu şekilde:

"Demiştim diyemeden, felaket haberi geliyor. Motorin 4 TL zamlanacakmış, yani 40 TL olacak. Halay ekibini meydana bekliyoruz. Soğancılar siz de toplanın."

cemalenginyurttweet.jpg

BRENT PETROLÜN VARİL FİYATI YÜKSELDİ

Akaryakıt fiyatlarında yaşanacak artışa dair sektör kaynaklarından henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak brent petrolün varil fiyatının 82 dolardan 86 dolara kadar yükselmesi ve dolar kurunun 27 liraya kadar yükselmesi zammın habercisi oldu.

Şu anda piyasada benzin fiyatları şu şekilde:

İstanbul Anadolu Yakası: 36.04 Türk Lirası
İstanbul Avrupa Yakası: 36.14 Türk Lirası
Ankara: 36.57 Türk Lirası
İzmir: 36.70 Türk Lirası.

Motorin fiyatları ise şu şekilde:

İstanbul Anadolu Yakası: 36.40 Türk Lirası
İstanbul Avrupa Yakası: 36.46 Türk Lirası
Ankara: 36.95 Türk Lirası
İzmir: 37.12 Türk Lirası

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İtalya'da koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 825'e yükseldi Kastamonu'daki sel felaketi hakkında bomba iddia... 'Cehalet ve ihanet tablosu' Dolar euro fıstıki makamı bıraktı, koşmaya başladı Yılmaz Özdil Kılıçdaroğlu'na sesledi: Bunu yaparsan Yavaş ve İmamoğlu'nu koltukta oturtmazlar