Ana Sayfa
21 Şubat 2022 ( 1588 izlenme )
Reklamlar

Cemal Enginyurt'tan Melih Gökçek'e çok ağır sözler

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Melih Gökçek'e seslendi.

Ankara Masası TV’de program konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlerde Ankara’nın kendisi yerine aday gösterilen Mehmet Özhaseki’nin hataları yüzünden kaybedildiğini iddia etti.

Programda Özhaseki’nin seçimi kazanması için elinden geleni yaptığını öne süren Gökçek, şu şekilde konuştu:

" AK Parti’yi alamazlardı. Tamamen bizim hatalarımız. Bugün ben Mansur'la karşı karşıya geleyim ezer ezer atarım. Özhaseki aday oldu. Kendisine o zaman ben dedim ki ‘7 puan alttasın sana 6 önerilik bir strateji çiziyorum bunların toplamı 15 puan. 4 puan alırsan 1 puan öne geçeceksin’ dedim. Ama dediğimi yapmadı. Yanındaki, şimdi başka partiye danışman olan bir anketçi var, 'Melih'in yanından uzaklaş' dedi, ürküttü.   ve 4 puan farkla Ankara’yı kaybetti."

ENGİNYURT'TAN GÖKÇEK'E SERT YANIT

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabından Melih Gökçek'e sert bir yanıt verdi. Enginyurt paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Melih Gökçek:  "Bugün ben Mansur'la karşı karşıya geleyim ezer ezer atarım"demiş. Seni partiden atanlar,daha kapıya koymazlar. Yüreğin yetiyorsa? @mansuryavas06
ve sen, bağımsız aday ol bakalım ne oluyor? Ezmeyi bırak, asfalt olur ezilirsin. Atsan atsan nal toplar, toz atarsın.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sinan Oğan'ın aldığı lüks ev ve araziler açıklandı. Gazeteci Eray Çelebi'den flaş iddialar Ekrem İmamoğlu MHP'li Başkan'ı pişman etti! "Müsilajı konuşacaksan 'Beton Kanal'ı da konuşacaksın!" Efsane siyasetçi İstanbul seçiminin sonucunu açıkladı. Bu ihtimali kimse düşünmemişti İtiraz geldi... Fenerbahçe'den Kayserispor maçı açıklaması: Bu karar kabul edilemez