Ana Sayfa
28 Nisan 2020 ( 2904 izlenme )
Reklamlar

CHP'den İsmail Türüt'e olay yanıt

Haber 7'de katıdığı canlı yayınla gerçekleşen 'Sahur vakti' progamında CHP'ye hakeret eden İsmail Türüt'e tepki gösteren CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ‘Senin boğazındaki her lokmanın adıdır CHP’ ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Deniz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Şaklabanlıklara cevap vermek ihtiyacı duymayız, ama şunu söylemeden geçmeyelim, Unutma! Her aldığın lokmada hatırla çünkü senin boğazındaki lokmanın adıdır CHP. CHP, bölgeye çayı getiren siyasi iktidarın adıdır. İlk çay fabrikasını kuran, vatandaşa çay tarlasına girmesi için kredi veren ve toplamış olduğun tüm çayı satın alacağız diye garanti veren ve alan partinin adıdır. Hani biliyoruz seni, ama insan en azından yediği lokmaya ihanet etmez. Senin çevrende de CHP ye oy veren bir sürü insan vardır, dostların vardır onların yüzüne nasıl bakacaksın. Gerçi sen bakarsın. Ülke olarak bir bütün olarak salgına karşı mücadele etmemiz gerekirken yapılan bu açıklamadan sonra; sen bizim için hakarete bile değmeyen bir şeysin” 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu o görüntüye çok öfkelendi: Bu ne kepazelik Elektriğin, suyun kesilmesi yakın… MHP'nin 17 Aralık açıklaması sosyal medyada gündem oldu İddiaların odağındaki Soylu'ya Cumhurbaşkanlığı'ndan şok mesaj!