Ana Sayfa
09 Haziran 2020 ( 3523 izlenme )
Reklamlar

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e Meclis'te yumruklu saldırı

TBMM'den aldığımız bilgilere göre mahalle bekçileri kanunu görüşülürken, CHP'li vekiller Enis Berberoğlu'nun vekilliğinin düşürülmesini protesto amacıyla yavaş oy kullanma eylemi yaptılar.

MHP'liler, Devlet Bahçeli'nin uzun süre bekletildiği gerekçesiyle CHP'ye karşı yoğu  tepki gösterdi. Daha sonra AKP'den muhalefetin söz hakkını engelleyen bir girişim geldi. AKP'nin bu tavrını eleştiren CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in konuşması ise MHP'liler tarafından engellenmeye çalışıldı. Özel'e MHP'li bir vekil tarafından yumruklu saldırı düzenlendiği bildirildi.

Özel'e yumruklu saldırıda bulunan ismin Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz olduğu öğrenildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MHP'li başkandan milletin yarısını düşmanlaştıracak sözler 'Cumhur ittifakı Allah‘ın yolu, muhalif seçmen ise Ebu cehil' Meclis'te Süleyman Soylu'ya çok sert tepki Fehmi Koru'dan ortalığı karıştıracak iddia: ''Erdoğan ve Gül beni aracı olarak Pensilvanya'ya gönderdi'' Cemal Enginyurt'dan, Melih Gökçek'e övgüler...