Ana Sayfa
14 Haziran 2022 ( 2933 izlenme )
Reklamlar

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan ilk açıklama: İhraç talebiyle disipline sevk edilmişti

İhraç talebiyle disipline sevk edilen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Kendi resmi Twitter hesabından açıklama yaptı: Ben siyaseti hiç kıvırmadan yaptım. Atatürkçü, bütün etnik kimlikleri kucaklayan bir Türk Milliyetçisi ve ülkesini çok seven bir antiemperyalist olduğumu her fırsatta tekrarladım. Çizgim hiç değişmedi bundan sonra da değişmez. Cumhuriyet Halk Partisi’nin üvey değil, öz evladıyım.

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye meclisinde söz almak için el kaldıran bir kadın üyeye "Bana niye el sallıyorsunuz hanımefendi. El sallamak ayıp oluyor. Ben evli barklı adamım. Öyle şey olmaz" diyerek gündem olmuştu. Özcan, partisinin MYK toplantısında söz konusu sözleri sonrasında kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti. 

Özcan konuya ilişkin Twiter'dan şu açıklamaları yaptı:

Ben siyaseti hiç kıvırmadan yaptım. Atatürkçü,bütün etnik kimlikleri kucaklayan bir Türk Milliyetçisi ve ülkesini çok seven bir antiemperyalist olduğumu her fırsatta tekrarladım. Çizgim hiç değişmedi bundan sonra da değişmez. Cumhuriyet Halk Partisi’nin üvey değil, ÖZ EVLADIYIM.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çin ve ABD birbirine girmek üzere Edep haya kalmadı! Evine çağırdığı ustayı kayda aldı, düştüğü not mide bulandırıyor Kılıçdaroğlu Twitter hesabından böyle paylaştı. Erdoğan ile Soylu arasında 'istifa' gerilimi: 'Sen istifa edemezsin, ben görevden alırım'