Ana Sayfa
12 Şubat 2020 ( 2361 izlenme )
Reklamlar

CHP'li Özel'den Erdoğan'ın Yatak Odası Benzetmesine Cevap: "Önce Ahlakı Muhafaza Edin!"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın "Nereye bakarsan bak FETÖ'nün siyasi ayağı Bay Kemal'in yatak odasına girmiş haberi yok" sözlerine yanıt verdi. Gazetecinin sormakta çekindiği soruya Özel, "Gazetecinin edebi soruyu sormaya müsaade etmiyor. Lafı söyleyecek, söyleyemiyor. Hakikaten utanıyor insan" dedi. Özel, "Önce biraz ahlakı muhafaza edin kardeşim. Önce biraz temiz dili, siyasi nezaketi muhafaza edin" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Nereye bakarsan bak FETÖ'nün siyasi ayağı Bay Kemal'in yatak odasına girmiş haberi yok" sözlerine yanıt verdi. 
 
Özel, "Bir siyasi partinin liderinin bir başka siyasi partinin liderini söyleyip, yatak odasına kadar girmişler lafını duymaktan utandık, söylemekten nasıl utanmadı bilmiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi çıksa, bu lafı mecliste söylese, bu meclis tarihinin en büyük kavgalarını yaşar, kim bilir aşağıda neler olur. Ama bu lafı bu ülkede, bu ülkenin başındaki kişi siyasi muhattabına edebiliyor. O edebiliyor, gazetecinin edebi soruyu sormaya müsaade etmiyor. Lafı söyleyecek, söyleyemiyor. Hakikaten utanıyor insan" dedi.
Özel, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Adam tutmuş, sebep, kendince 6 tane FETÖ’cü çıktı ya diyor…6 tane danışman çıkmakla oluyorsa, senin 7 tane yaverinin 6 tanesi FETÖ’cü çıkınca, o bizim danışmanlar yüzünden bizim yatak odamıza girilmiş oluyorsa cümlenin devamını ben nasıl getireyim yahu! Senin arkandaki 7 yaverinin 6’sı, 1 metre yanında duranlarının 6’sı FETÖ’cü çıktı...O televizyonun önünde giden FETÖ’cü, bu bilmem neye giden FETÖ’cü…

Bak diye 6 tane çıktı senin partinden diyor, yatak odana kadar girmişler haberin yok diyor. Adam ensendeymiş yahu. 7’sinin 6’sı FETÖ’cü çıktı. Hulusi Akar’ı kendi koridorundaki adamları derdest ettiler onun anlatımıyla. Boğazını sıktılar, Hulusi Akar öyle anlatıyor. Hulusi Akar’ın anlattıkları doğruysa, orduyu emanet ettiğimiz adam kendi canını emanet ettikleri tarafından derdest edildi. 

En yakın arkadaşı tarafından ikna edilemeyince alındı, götürüldü. Sonra tutuyor, böyle laflar ediyor. Bir de hani muhafazakar bir parti. Önce biraz ahlakı muhafaza edin kardeşim. Önce biraz temiz dili muhafaza edin. Önce biraz siyasi nezaketi muhafaza edin. Sen küfürden kaçmıyorsun, en olmadık imaları yapmaktan utanmıyorsun, ondan sonra geliyorsun biz muhafakarız, biz dindarız, ona göre nesil buna göre nesil…

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Koronavirüse yakalanmamak için arap sabunu ve yoğurt yedi İşte Selçuk Tepeli'nin canlı yayında söyledikleri. Sen misin Televizyonda gerçekleri söyleyen. RTÜK soruşturma başlattı Fazıl Say, cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Paylaşımına yorum yağdı Zamların ardı arkası kesilmiyor!