CHP’li vekilden geceye damga vuran sözler: Nagehan Alçı canlı yayında neye uğradığını şaşırdı

5984 izlenme 28 Mayıs 2020
Reklamlar
Habertürk ekranlarından yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan Nagehan Alçı ve CHP Milletvekili Gürsel Erol, arasında çok sert bir tartışma yaşandı.

Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programı ateşli bir tartışmaya sahne oldu.

Programın konuklarından Nagehan Alçı’nın, 17/25 Aralık sonrası için CHP’yi hedef alması ve FETÖ’cülükle itham etmesinin ardından CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, çok sert açıklamalarda bulundu.

Alçı’nın FETÖ’yü, FETÖ firarisi eski savcı Zekeriya Öz’ü metheden yazılarını ve açıklamalarını hatırlatan Erol, "Bu ülkeyi bu hale getirdiniz. Günün konjoktürüne göre kaleminizi kullandınız. O insanların ölümlerini seyrettiniz." İfadelerini kullandı.

Erol’un açıklamaları şu şekilde:
 
"TSK çökertildi o zaman FETÖ’yü methedenler methiye yazanlar… Bu kadar basit mi? O gün Zekeriya Öz’ün heykeli dikilmeli diyenler bugün bunları konuşamaz. O Darbecileri televizyonlarda mehteden CHP’li vekiller miydi? Bu ülkeyi bu hale getirdiniz. Günün konjoktürüne göre kaleminizi kullandınız. O insanların ölümlerini seyrettiniz. Bunun bedelini kim ödeyecek. O gün kalemini satanlar, o gün savcıları methedenler ödeyecek. O aşağılık FETÖ terör örgütü genç beyinleri kirletti. Dün öyle, bugün böyle zeytin yağı gibi üste çık."

Alçı'nın bu sözlere cevap vermemesi ise dikkat çekti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sunucu Cem Öğretir arasında ilginç diyalog: Seda senin karın mıydı Ekrem İmamoğlu'na en zor soruyu sordu: "LGBTİ+ bireylere iş verir misiniz?" TBMM beklenen felaketin korkunç raporunu açıkladı AKP, Nazilli'de vatandaşa törenle çorap dağıttı