CNN Türk’ten vatandaşın Atatürk sözüne sansür!

2229 izlenme 29 Ekim 2019
Reklamlar
CNN Türk’ten vatandaşın Atatürk sözüne sansür!

İstanbul’daki Cumhuriyet kutlamalarını canlı yayınlayan CNN Türk, bir vatandaşın “En büyük Türk Atatürk” sözünü sansürledi ve yayına vermedi. Söz konusu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul Vatan Caddesi’nde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını canlı yayınlayan CNN Türk, skandal bir olaya imza attı. Kortejin içinden canı yayınla töreni aktaran muhabir, mikrofonu töreni izleyen bir vatandaşa uzattı. Vatandaş ise “En büyük Türk Atatürk” dedi ve muhabirin yanından uzaklaştı. Ancak vatandaşın “En büyük Türk Atatürk” sözü reji tarafından kesildi.

Vatandaşın sözü öncesi ve sonrasında seste bir sıkıntı olmamasına rağmen, sadece “En büyük Türk Atatürk” sözünün kesilmesi dikkat çekti. Vatandaşlar, CNN Türk'ün Atatürk sansürüne sosyal medyada sert tepki gösterdi.

Kaynak: Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce'nin Memleket Partisi'nde büyük deprem! Peş peşe istifalar geldi Pandora’dan 25 yeni isim çıktı 80 milyonun cebinden müthiş miktardaki parayı ceplerine indirdiler Yeniçağ İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik’ten Orhan Uğuroğlu ve Selçuk Özdağ’a yapılan hain saldırıya sert açıklama