Ana Sayfa
14 Eylül 2019 ( 2248 izlenme )
Reklamlar

Çorlu tren kazasında oğlunu kaybeden anne Gülben Ergen'e seslendi:

Çorlu'daki tren faciasında oğlu Oğuz Arda Sel'i ve eski eşi Hakan Sel'i kaybeden Mısra Öz, Gülben Ergen'e "Siyasete göre annelerin yanında olmayınız" dedi.

8 Temmuz 2018 tarihinde Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Sarılar köyünde meydana gelen tren kazasında 7'si çocuk 25 kişi hayatını kaybetmiş, 340 kişi de yaralandı. Bu kazada Mısra Öz,oğlu Oğuz Arda Sel'i ve eski eşi Hakan Sel'i kaybetti. Kişisel Twitter hesabından zaman zaman bu kaza nedeniyle yetkilileri eleştiren Sel, bu kez çocukları PKK tarafından kaçırılan annelere destek olan Gülben Ergen'in Çorlu Tren Katliamı'nda çocuklarını kaybeden annelere destek olmamasına tepki gösterdi.

Paylaşımında Mısra Öz "Anneler çocuklarından ayrı kalmasın. Çocuklarından ayrı düşürülen tüm annelerin biz daima yanlarındayız da siz Gülben Ergen siyasete göre annelerin yanında olmayınız. Hangi gün yanımızda oldunuz? Üstelik oğlum ile oğlunuz aynı takımda top oynuyordu. Bir gün aradınız mı?" dedi.

"BİZ ANNE DEĞİL MİYİZ?"

Mısra Öz Sel, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında tren kazasında hayatını kaybeden çocukların fotoğraflarını paylaşarak "Biz anne değil miyiz? Çocuklarımız toprak altında?" ifadelerine yer verdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dilipak: İnsanlar bize bakıp Müslümanlıktan soğuyor 'ERDOĞAN BİZİM ADAMIMIZ SIRRI İFŞA OLURSA...' Unutulmayan yalanlar! Bu habere inananlar hala bekliyor... Haber 2014'te yapıldı, üretim 2016 denildi Babacan: Altı parti tek bir listeden seçime girecek diye bir şey yok