Ana Sayfa
19 Mart 2020 ( 571 izlenme )
Reklamlar

Corona virüsü salgını: Komşuda 149 kişi daha hayatını kaybetti

Corona virüsünün Çin ve İtalya'dan sonra en çok etkilediği ülkelerin başında gelen İran'da güncel hayatını kaybeden ve hasta sayısı açıklandı... İran Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı "son dakika" açıklamasında corona virüsüne bağlı olarak gerçekleşen hayatını kaybeden sayısı 1135'ten 1284'e çıktı. Ülkede 18.047 corona virüsü vakasının olduğu da açıklandı. İspanya'da da corona virüsüne bağlı hayatını kaybeden sayısı bir gece 209'a çıktı.

Çin’in Wuhan kentinde başladıktan sonra küresel bir panik yaratan corona virüsünün İran’daki etkisi artıyor… Çin’in ardından İtalya ile birlikte corona virüsünden en çok etkilenen ülke olan İran’ın Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Ali Rıza Raisi, devlet televizyonundan açıklama yaptı.

Raisi, “Son 24 saatte 149 ö&lüm oldu. Corona virüsünden ölenlerin sayısı 1284’e çıktı. Maalesef dünden itibaren 1.046 yeni vaka meydana geldi” dedi. İran’da dün ö&lüm sayısı 1135’ti.

Bu açıklamalardan çok kısa bir süre sonra İspanya Sağlık Bakanlığı bir açıklama yaptı. İspanyol yetkililer bir gece corona virüsüne bağlı ö&lüm sayısının 209 artarak 767’ye çıktığını açıkladı. İspanya’daki vaka sayısının da 13.716’dan 17.147’ye çıktığı belirtildi.

Kaynak: SÖZCÜ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

“Felaket yaklaşıyor” Süleyman Soylu: Tarihin en büyük göç dalgasıyla karşı karşıyayız Güzelavrat otu ortalığı karıştırdı Mehmet Cengiz’in Kılıçdaroğlu’na mesajı ortaya çıktı.