Cübbeli Ahmet: "Çocuklarınızı imam hatiplere, ilahiyata göndermeyin!"

473 izlenme 24 Eylül 2021
Reklamlar
Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, imam hatip lisesi ve ilahiyat çıkışı ile gündeme geldi. Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programında soruları yanıtlayan Cübbeli Ahmet Hoca, "Çocuklarınızı imam hatip lisesi ve ilahiyata göndereceğinize düz ortaokul ve liselere gönderin" dedi.

"DAHA AZ HASARLA ÇIKARLAR"

Dikkat çeken açıklama üzerine kendisine "Neden" sorusu yöneltilen Cübbeli Ahmet, "Düz okullara gönderin daha az hasarla çıkar. Ben bunu gördüm denedim. Bütün çevremdeki insanlar çocuklarımızı gönderdik, kız çocuklarımız geliyor; hocaya sahabeye hakaret, hadis, mezhep yok… Yani müfredat işlemiyor. Müfredattaki şeye yorum katıyor. Hangi cemaate bağlıysa veyahut mezhepsizlik, reformist, mealcilik akımı her neyse orayı empoze etmeye çalışıyor. Bugün ilahiyatta benim reddiye yaptığım adamlardan 'Kuran değişsin' diyen adam şu an da Ankara İlahiyat'ta hoca..." ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'de skandallar bitmiyor... Arabanın kapısını açmadı diye işinden oldu CHP’den Tanju Özcan açıklaması Haluk Levent'ten 2 Bin Aileye 976 Bin TL! Ortalık Kızışıyor! 'Asıl Darbeci İktidarın Kendisi'