Cübbeli Ahmet'ten tepki çeken deprem konuşması!

6540 izlenme 27 Ocak 2020
Reklamlar
Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün geçmiş dönemde depremler hakkında yaptığı yorumlar sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Son olarak merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Ahmet Mahmut Ünlü’nün deprem konusunda yaptığı ve vatandaşlar tarafından tepki çeken konuşmaları tekrardan gündem oldu.

Ünlü, Kocaeli’de 1999 yılında meydana gelen 7.4 şiddetindeki Marmara Depremi’nin ardından yaptığı konuşmada, “Mevlam zina yuvalarını vurdu” diyerek skandal sözler sarf etmişti.

Ünlü’nün, ayrıca “Deprem fuhuş ve faiz yuvalarını vurdu” sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Ünlü’nün tepkilere neden olan o konuşması şöyleydi:
 
“Böyle zelzele mi görülmüş? İngiliz gavuru gelmiş Adapazarı’nda inceleme yapıyor. Dedi ki, ‘Biz bilim adamları böyle bir zelzele görmedik. Allah sizlere bir şeyler yapmış’ diyor. İngiliz bile anladı ki, "Allah özel bir muamele yapmış. Hiçbir yerde olmayan zelzeleyi buraya özel yapmış. Darmaduman oldu gitti.

Kim ibret alacak, kim uyanacak? Biz bunları korkutuyoruz ama azgınlıkları artıyor. Öbürü orda baldırı bacağı çıplak çıkmış. O gece neler çıktı ne oteller indi. Hep merkezlere vurdu böyle. Otellerden çırılçıplak, hepsi indi aşağıya. Çınarcık sahilleri… İzmit Adapazarı’nda fuhuş otelleri…

Türkiye’deki faiz oranının yüzde 80’i nerede? Adapazarı’nda. Mevla, depremde nereye vurdu? Faiz ve zina yuvalarını vurdu. Efendim, arada Müslümanlara bir şey olmadı mı? Eceli gelen şehit olur.

Bir köşe yazarı serseri, ‘Hadi diyor efendim, ona buna acımadın da, şu çocuklara neden acımadın?’ diyor. O çocuk büyüseydi de gâvur olsaydı, ebedi cehenneme gitseydi daha mı iyi olacaktı? Hiç olmazsa şimdi oldu doğru cennete gitti. Cesetleri çıkartıyorlar. Bakıyorlar ki kaç tane ceset çırılçıplak. İki kişi zinada yakalandılar, birbirlerinin üstünde yapışıp kaldılar”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Altaylı: Türkiye'yi Silahsız İşgal Ettiler Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta'da yaşanan skandalın sebebini anlattı Ünlü ekonomist kapkara haberi verdi: Türkiye'nin tek bir şansı kaldı Avrupa Birliği'nin 'Türkiye' planı...