Cübbeli'den akıl almaz sözler! 'Tuvalet taşı Allah ile konuştu'

4056 izlenme 13 Eylül 2019
Reklamlar
Skandal açıklamalarıyla kamuoyunu sürekli meşgul eden Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yine skandal sözlere imza attı.

Bir mescit sohbetinde kitabının tanıtımı yapan ve cemaate kitabını satın almaları için yalan hikayeler uyduran Cübbeli, bu kez öyle bir şey anlattı ki yok artık dedirtti.

Berberler günah işliyor!
 
Berberlerin sakal kesmelerinin haram olduğunu iddia eden Cübbeli, sakalsız insanların öldükten sonra çok acı çektiklerini ifade ederek bir de hikaye anlattı. Berberlerin içki taşıyanlarla aynı olduğunu söyleyen cübbeli, "sakal kesen de kestiren de günahkardır". dedi
 
Tuvalet taşı Allah ile konuşmuş!

Cübbeli, tuvalet taşının bir gün dile gelerek  Allah'a 'Yarabbi ne suçum var da beni tuvalet taşı yaptın' diye hesap sorduğunu Allah'ın da tuvalet taşına cevaben 'Sus 60 yaşını geçip sakalsız ölene mezar taşı yaparsam daha iyi mi olur' dediğini söyledi..

Sözlerinin ardından tuvalet taşının da daha beter olmamak için sustuğunu söyleyen Cübbeli, sakalsız ölen kişilerin Hikmet Efendi'ye göründüklerini ve kendisine durumlarının iyi olmadığını söylediği ifade etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dolar fırlayıp halk fakirleşmekte dibe vurunca Mehmet Barlas’tan korkutma yazısı. Anlat anlat heyecanlı oluyor Memo Devletten sosyal medyaya ilk operasyon... Çalan değil, paylaşan tutuklandı; Banu Özdemir tutuklandı Benzin ve motorine yine zam