Ana Sayfa
08 Temmuz 2020 ( 4657 izlenme )
Reklamlar

Cumhur İttifakı’ndaki kavga büyüyor: “Ben bostan korkuluğu değilim”

Cumhur İttifakı'nın Kayseri'de dağılma aşamasına gelmesi dikkat çekti.

AKP Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Kayseri’nin yerel televizyonu TV1’deki “1.Gün” programına konuk oldu. AKP’li Başkan Çopuroğlu’nun ifadeleri, Kayseri’nin yerel gazetesi Yeni Doğan gazetesine, “Bostan Korkuluğu Değilim” şeklinde manşet oldu.

AKP Kayseri İl Başkanı Çopuroğlu’nun programda, kendisinin AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a bağlı olduğunu, hiçbir milletvekiline bağlı olmadığını belirterek, “Ben bostan korkuluğu değilim. Cumhurbaşkanımıza bağlıyım. Ak Parti Genel Merkez Teşkilatı Başkanı Erkan Kandemir ile devamlı irtibat halindeyiz. Kayseri için elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” sözleri dikkat çekti.

Üç gün önce de Kayserili olan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, TV 1’ye katılmıştı. Özhaseki de, birlikte Cumhur İttifakı’nı kurdukları MHP’nin Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy’dan şikayetçi olmuştu. Mehmet Özhaseki MHP’li vekil Ersoy için şu ifadeleri kullanmıştı:

 “Milletvekilleri arasında sıkıntı var mı, evet var. Ara ara Baki Bey’in tweetleri oluyor ya da benzer çıkışları oluyor. Kendisine de söylediğim için söylüyorum, ‘Biraz sakin dur ya Baki Bey’ diyorum. Konuşmamızda hiçbir sıkıntı yok. Kendisine has bir hareket tarzı var. Dileğimiz bu işlerin büyümemesi ve Genel Merkeze şikayet konusu olarak gitmemesi.”

TV programında devlet kurumlarındaki İl Müdürleri ile fotoğrafına ilişkin soruya da yanıt veren Şaban Çapuroğlu, “Biz il müdürlerini ziyaret ettiğimizde çekilen fotoğraftan rahatsız değiliz. Onlar bizi ziyaret ettiğinde çekilen fotoğraftan neden rahatsız olunuyor? Dün olduğu gibi bugün belki de yarın il müdürleri ile olan toplantılarımız devam edecek” şenlinde konuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Devlet Sedat Peker’i yakalayıp getirir mi sorusuna Fatih Altaylı'dan olay yanıt Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 'İmamoğlu'na suikast' haberlerine ilişkin açıklama Yavuz Bingöl, annesinin cenaze töreninde İBB'ye tepki gösterdi Bomba iddia: Kışlalara İran'dan getirilen çürükler dağıtılıyor