Ana Sayfa
18 Mayıs 2022 ( 2022 izlenme )
Reklamlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evini basmaya giden saldırgan AKP’li çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kısıklı’daki evine “Mesihim” diyerek girmeye çalışan zanlının AKP 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Aday Adayı İbrahim Karakoyun olduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Üsküdar Kısıklı’daki evini bir kişi “Ben Mesihim” diyerek girmek istedi. Polislerin engellemesi üzerine silahını çeken “Mesih” bacağından vurularak etkisiz hale getirilerek hastaneye kaldırıldı.

Odatv’de yer alan habere göre, kendisine “Mesih” diyen isim ise AKP 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Aday Adayı İbrahim Karakoyun olduğu ortaya çıktı.

Bir fabrikada işçilik yapan İbrahim Karakoyun, iddialara göre ta o dönem kendisini Mesih ilan etti. Vatandaşlara mesaj atan Karakoyun, muhataplarından TBMM’ye girmek için destek istedi.

Karakoyun, o mesajında “Selamünaleyküm! 27. Dönem Kocaeli AKP Milletvekili Aday Adayı İbrahim Karakoyun. Ahir zamanda gelecek olan Mesih. Seçim zamanı geldiği zaman AKP’ye oy vermek yok, lafımı dinleyin, itaat edin ve bunu tüm arkadaş ve akrabalarınıza söyleyin, teşekkürler. Allah hayatınızı Allah’ın koyduğu emirlere göre yaşamanızı ister. Bu şekilde kendimi TBMM’ye aldırmam gerekli” dedi.

INSTAGRAM’DA MESİH OLDU

İbrahim Karakoyun kendisini de Instagram’dan Mesih ilan etti.

4 Mart tarihli paylaşımında, “Esselamun alaykum; İsa Mesih dedi ki ben bu dünyadan alacağımı aldım ve göğe yükseldim. Ahir zaman da benim görevimi almak isteyen alsın dedi. Ben de aldım ve yürüyorum Allah'ın izni ile. Herkes bir halife olabilir. Herkes peygamberler gibi konuşabilir ve hareket edebilir. Bunun aksini söyleyen varsa konuşsun” ifadelerini kullandı.

Öte yandan İbrahim Karakoyun’un daha önceleri Instagram’dan banyo kesesi sattığı da paylaşımlarına yansıdı.

İşte o paylaşımlar:


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bahçeli'nin eski yardımcısı Şevket Bülent Yahnici: "Onu tanıyamıyorum" Cumhur İttifakı'nda aykırı ses! Benzin ve motorin fiyatları uçuyor! Akaryakıta yeni zam yolda Erdoğan'ı peygambere benzeten AKP'li vekilden yine skandal sözler