Demirören'e satılınca havası pek bir değişti... "Haydi Bismillah" diyerek Piyango çekilişi

222 izlenme 25 Ekim 2020
Reklamlar
Seda Sayan, topların çekilişinden önce, "Haydi Bismillah" diyerek şans oyunu hakkında bilgi verdi.

Son olarak TV8'de ekrana gelen Yemekteyiz programıyla izleyici karşısına çıkan Seda Sayan, dün akşam ekrana döndü. Seda Sayan'ın sunumuyla “Çılgın Sayısal Loto” TV8'de başladı.

Çılgın Sayısal Loto, Seda Sayan'ın sunumuyla bundan böyle her Cumartesi canlı yayınlanacak

"HAYDİ BİSMİLLAH"

Seda Sayan dün akşam ilk kez Çılgın Sayısal Loto'yu sundu.

Seda Sayan'ın program öncesi sözleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Seda Sayan, topların çekilişinden önce, "Haydi Bismillah" dedi. Sayan daha sonra şans oyunu hakkında bilgi vererek çekilişi yaptı.

Milli Piyango İdaresi, Türkiye Varlık Fonu tarafından 10 yıllığına Demirören-SISAL ortaklığına kiralanmıştı. Söz konusu işlemden sonra nan Milli Piyango İdaresi'nde yeni bir dönem başlamıştı.

Milli Piyango'nun en çok ilgi gören oyunu Sayısal Loto'nun ismi “Çılgın Sayısal Loto” olmuş ve sistemi de değişmişti. Sayısal Loto'da 1-49 sayılarından 6'sını bilen, büyük ikramiye kazanıyordu. Çılgın Sayısal Loto ise 90 numaradan 6 tanesi seçilerek oynanıyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker Soylu için 1 Ekim’de hediyem olacak demişti. Herkes açıklamaya odaklandı CHP ilçe yönetimi topluca istifa etti MHP'den Özgür Özel'e tehdit Mehmet Barlas frene bastı: Mehmet Barlas, ''Bu kadar da olmaz ki'' diyerek Erdoğan'ı eleştirdi