Ana Sayfa
18 Eylül 2019 ( 217 izlenme )
Reklamlar

Dilipak: Çok yakın gelecekte hayvanlarla konuşacağız

Gerici Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak yine dikkat çeken bir yazıyla gündeme geldi. Dilipak, yazısında "Çok yakın gelecekte hayvanlarla da konuşacağız" iddiasında bulundu..

Dilipak, "Daha önce yazdım, çok yakın gelecekte hayvanlarla da konuşacağız. Eğitimöğrenim dedikleri şey anlamını kaybedecek. Yeni bir durumla karşı karşıyayız" dedi.

DİLİPAK'IN YAZISINDA İLGİLİ KISIMLAR ŞÖYLE:

"Gen teknolojisi canlı hayatı yeniden tanımlayacak. Bitki, hayvan ve insan kendi içinde ve türler arası asimetrik ara formlar üretilecek. Hani şu pirince kadınlık hormonu yükleyerek verimliliği artıran akıl devrede. Niye hani şu klonladıkları koyun Dolly’de insan böbreği üretsinler ki, beyin reseptörlerini manipüle ederek çekilen dişinizin yerine yeni bir diş çıkarmak da mümkün, hasta böbreğinizin yanında yeni bir böbrek çıkarmak da. Eskisini açar alırsınız.

Dahasını söyleyeyim. İnsan – Hayvan arası bir form, “Ruhsuz insan” projesi. Tavşan gibi üreyen, üreme geni tavşandan, büyüme geni koyundan, altı ayda erişkin, beslenme geni sincaptan ama insanımsı, sınırlandırılmış bir zekaya sahip bir canlı. Maden ocaklarında köstebek gibi çalıştırılabilir mesela. Sincap yerine köstebek koyun. 

Ya da balık gibi solungaçları olan ama insanımsı bir canlı. Ben onlara Genomic’ler diyorum. Hani Cern’de atom altı parçacıklardan söz ediyorlar ya. “Tanrı parçacığını bulduk” gibi şeyler söylüyorlar. Bakarsınız “kara delik”i de bulurlar, cumburlop dünyamız hatta güneş sistemi kara deliğin içinde kaybolur.

Biliyorsunuz artık beyni kopyalamaya geldi iş. Daha önce yazdım, çok yakın gelecekte hayvanlarla da konuşacağız. Eğitimöğrenim dedikleri şey anlamını kaybedecek. Yeni bir durumla karşı karşıyayız."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kanal İstanbul yapılmalı mı? Katılımcıların yüzde 72,4'ü... Onur Şener’in katil zanlıları suçu birbirine attı Benzin ve motorine rekor zam geliyor Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yarın TÜİK'in açıklayacağı enflasyon oranını paylaştı