Ana Sayfa
17 Aralık 2020 ( 720 izlenme )
Reklamlar

Ebubekir Sifil'in Skandalları Bitmek Bilmiyor!

Diyanet'e 'Yılmaz Özdil ve Cüneyt Akman'ın cesetlerini camiye sokmama' çağrısı yapan dinci yazar ve Yalova Üniversitesi eğitim görevlisi Ebubekir Sifil'in, tek eşliliği ve resmi nikahı reddederek, erkeğin farklı illerde evi ve eşi olabileceğini savunduğu ortaya çıktı.

Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde öğretim görevlisi olan Ebubekir Sifil, TELE1 programcısı Cüneyt Akman ile Sözcü yazarı Yılmaz Özdil için Diyanet’e çağrıda bulunmuş, “öldüklerinde cesetleri camilerimize sokulmasın, cenaze namazları kılınmasın” ifadelerini kullanmıştı.

Cüneyt Akman’ın sunduğu Zamanın Ruhu programına konuk olan Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Diyanet İşleri’nin kuraklıktan ötürü yağmur duasına çıkmasına, “Ben şu an İzmir’deyim. Bize gavur İzmir diyorlar ama dua en çok burada tuttu. 3 günden beri burada yağmur var. Şimdi tabii önceki günkü yazımda da anlatmaya çalıştım. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde astronom bile çalıştırılıyor. Dolayısıyla bilimden uzak bir kurum değil. Dolayısıyla astronomdan haberdar olan bir kurumun meteoroloji biliminden haberdar olamaması mümkün değil.” yanıtını vermiş, Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde öğretim görevlisi olan Doç. Dr. Ebubekir Sifil de, kişisel Twitter hesabından, “Başta Yılmaz Özdil ve Cüneyt Akman olmak üzere dinî sembol ve değerlerle, duayla, namazla… alay edenler, kim olurlarsa olsunlar, öldüklerinde cesetleri camilerimize sokulmasın, cenaze namazları kılınmasın.” paylaşımında bulunmuştu.


“ALLAH’IN EVİNİ DE Mİ ÜSTÜNÜZE TAPULADINIZ?”

Cüneyt Akman ise dincigerici Sifil’e “Sifil herifin biri Yılmaz Özdil ile beni camiye sokturmayacakmış. Alllah’ın evini de mi üstünüze tapuladınız be nabekarlar?” sözleriyle karşılık vermişti.


DEVE SİDİĞİ ŞİFALIDIR DEMİŞTİ

Bu polemik Ebubekir Sifil'in geçmişteki skandallarını da yeniden hatırlattı.  Bir dönem TV ekranlarından deve sidiğinin şifalı olduğunu da iddia eden, tek eşliliği ve resmi nikahı reddederek, erkeğin farklı illerde evi ve eşi olabileceğini savunan Sifil, " "Bir adam var, işi gereği çok geziyor. İstanbul, Ankara, Adana, Bursa geziyor adam, işi bu. Bu adamın İstanbul'da da evi var, Ankara'da da evi var. Buralarda gittiği yerlerde evlendiği hanımlar var. Gittiği zaman orada kalıyor. Bunların her biri onun meşru hanımı. Bu adamın evi var, çoluk çocuğu var. Bu bir nikah. Bazen öyle olur ki Ankara'ya 3 ay, 5 ay uğrayamaz. Bu nikahı düşürmez. Meşru bir evlilik bu. Sadece bizim yerleşik hayatımız bir tane evi var, işi orada eşi orada. Bu biraz farklı bir şey. Adamın bir tane evi yok. İşi gereği çok geziyor. Arap ülkelerinden bazılarında bu yaygındır. Bunun müt'a ile hiçbir alakası yok. Bu müt'a nikahıdır diyorlarsa ya bilmiyorlar ya üçkağıt yapıyorlar." ifadelerini kullanmıştı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsmail Saymaz'dan Halil Konakçı'ya Çok Sert Yanıt! 'Münafık Sensin' Türkücü İsmail Türüt'ten CHP'ye Hakaretler! O pankartı gören sürücüler kornaya basmadı, gürültü bıçak gibi kesildi Yaşlı adama yer verdiğine bin pişman oldu. Ne beyaz pantolonmuş be