Ece Üner tek cümleyle Bakan Nebati'yi topa tuttu

1115 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
Sunucu Ece Üner, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye gönderme yaparak yeni yıldaki zamları eleştirdi.

Sunucu Ece Üner, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin “Gözlerimin içine bakar mısınız Gülçin Hanım. Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır” sözlerine gönderme yaparak yeni yıldaki zamları eleştirdi.

Üner Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Gözlerdeki ışıltı da faturalara yansıtıldıysa demek. Zam yağmuru başladı" ifadesini kullandı.


Bakan Nebati, yeni sistemdeki rakamlara ilişkin soruya ise ilginç bir yanıt verdi. Nebati, program sunucusunun son mevduat uygulamasının ardından sonuçlara dair rakamlarını sorması üzerine, “Rakam vermeyeyim şimdi. Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz gözlerimde? diye sordu.

Sunucu ise “Orada o sevinci görüyorum ama rakamları duymayı isterim. Ekonomi rakam işi” demesi üzerine Nebati şu ifadeleri kullandı:

“Ekonomi rakam işi, ekonomi temenni işi, ekonomi güven işi, ekonomi istikrar işi, beklenti işi Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır” diyerek soruya net bir yanıt vermedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Altaylı'dan bomba iddia, Boğaz köprüleri geçiş ücretlerine gizlice yüzde 100 zam yapılmış! Kılıçdaroğlu: Erdoğan, 13 kişinin kurtarıldığını müjdeleyecekti ama olmadı Ülkücü İsim Öyle Şeyler Açıkladı ki... Bahçeli, Ayhan Bora Kaplan, Soylu Dosyasını Açtı! Herkes Erkan Baş’ın mecliste yaptığı konuşmayı konuşuyor: Kader Kader Kader hep bize mi bu kader