Ana Sayfa
25 Aralık 2019 ( 254 izlenme )
Reklamlar

Ekrem İmamoğlu: 'Ekrem istemiyor diye istiyorum' diyenle ayrışırım

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili düzenlediği basın toplantısında sorulan bir soruya, “Kanal İstanbul'u istiyorum diyen de çıkabilir. Siyaseten istiyorum diyenle, ‘Ekrem istemiyor diye istiyorum’ diyenle ayrışırım” yanıtını verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, son günlerde üzerinde yoğun tartışmalar yapılan Kanal İstanbul’a ilişkin bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda gazeteci Ali Tarakçı’nın, "16 milyon İstanbullunun içinde Kanal İstanbul’u savunan İstanbullular da var. Muhalefet lideri gibi bu projeye muhalefet yapıyorsunuz. Bununla ilgili ne diyeceksiniz?" sorusunu yanıtlayan İmamoğlu, "Kaliforniya'daki bir projeyi eleştirmiyorum, belediye başkanı olarak İstanbul'a yapılması planlanan bir projeyi eleştiriyorum" ifadesini kullandı.

“’EKREM İSTEMİYOR DİYE İSTİYORUM’ DİYENLE AYRIŞIRIM”

İmamoğlu, "Söylediğiniz hiçbir tanımla alakam yok. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Kaliforniya'daki bir projeyi eleştirmiyorum, İstanbul'daki bir projeyi eleştiriyorum. Açıklamalarımı akıl ve bilimle yaptım. Kanal İstanbul'u istiyorum diyen de çıkabilir. Siyaseten istiyorum diyenle, ‘Ekrem istemiyor diye istiyorum’ diyenle ayrışırım" şeklinde yanıt verdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Beyaz TV sunucusu Ece Erken'den elektrik faturası isyanı Sedat Peker'den Soylu'ya... 'Nasıl öğrendim diye merak edeceksin' AKP'li Vekilden Vatandaşa: Zeytini Bir Lokmada Yemeyin Bu ay işsizler ordusuna 1 milyon kişi katılabilir