Ana Sayfa
23 Kasım 2020 ( 549 izlenme )
Reklamlar

Ekrem İmamoğlu'ndan endişelendiren açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs salgınındaki artışa dikkat çekerek, dün sadece İstanbul'da bulaşıcı hastalık kaynaklı vefatların 186 olduğunu söyledi. İmamoğlu açıklamasının devamında ". Ben şimdi ne yapayım yani; susayım mı, yutkunayım mı? Ben, uyuyamadım ki gece. Defin sayımız, 450'lere doğru yürüyor. Yani yetiştiremiyoruz." dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan endişelendiren açıklama: Dün akşam İstanbul'daki vefat sayısı 186

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gürpınar Su Ürünleri Hali'ni ziyaret etti. Balıkçı esnafıyla bir araya gelen İmamoğlu'na, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İSYÖN A.Ş. Genel Müdür Hamdi Arpa ve İstanbul Su Ürünleri Komisyoncular Derneği (İSKOMDER) Başkanı Mahmut Uçan eşlik etti.

Pandemi nedeniyle zor zamanları geçirdiğimizin altını çizen İmamoğlu, koronavirüs salgınındaki son durumla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'MECBURUM KONUŞMAYA'

“Eğer pandemiyle ilgili bir daraltma yapıyorlarsa, ben, pandemiyle ilgili alınan her tedbire saygı duyuyorum; açık söyleyeyim. Buna siz de saygı duyun. Bu konuda benim dilimin kemiği yok. Çünkü ben konuşmazsam, ne yapacağım? Mecburum konuşmaya.

Dün akşam (22 Kasım), bulaşıcı hastalıktan İstanbul'daki vefat sayısı, 186. Ben şimdi ne yapayım yani; susayım mı, yutkunayım mı? Ben, uyuyamadım ki gece. Defin sayımız, 450'lere doğru yürüyor. Yani yetiştiremiyoruz. Normal Kasım ayında bizim definimiz, Allah rahmet eylesin; bütün ölmüşlerimize rahmet diliyorum İstanbul'da 202, 190, 180 kişidir. Şu anda 450'ye doğru gidiyor. Bu kadar zor durumdayız. Pandemiyse konu, hepinizi Allah korusun. Ben de yaşadım. Ben de o hastalığı geçirdim. Dolayısıyla hiçbir haneye, o hastalık girmesin isterim. Lütfen siz de dikkat edin.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yılmaz Özdil - İbretle izliyoruz.. Hakan Ural’ın Kanal İstanbul ve Montrö yorumu alay konusu oldu Fatih Portakal'dan Teğmen Çelebi'yi uykusuz bırakacak açıklama. Vah vah yaradan kimseyi onun durumuna düşürmesin AKP’li Şamil Tayyar hem Erdoğan'a hem de Soylu'ya çok sert sözlerle yüklendi! Ekrem İmamoğlu üzerinden partisini yerden yere vurdu