Elazığ'daki deprem sonrası AFAD Başkanı'ndan ilk açıklama

2786 izlenme 24 Ocak 2020
Reklamlar
Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası canlı yayına bağlanan AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Ekiplerimiz bir yıkım var mı, enkaz altında olan var mı, incelemelere başladı. Yakından takip ediyoruz" dedi.

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde bir deprem oldu. Depremin yerin 10 kilometre altında gerçekleştiği bildirildi.

Elazığ'daki deprem çevre illerle birlikte Diyarbakır Adıyaman ve Samsun'da da hissedildi.

AFAD BAŞKANI'NDAN İLK AÇIKLAMA

6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, açıklamalarda bulundu. Güllüoğlu, "Ekiplerimiz bir yıkım var mı, enkaz altında olan var mı, incelemelere başladı. Yakından takip ediyoruz. Ekiplerimiz saha çalışmalarını yürütüyor. Sivrice'deki deprem yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan’ın dilinden düşürmediği o sözle yanıt verdi Bu videoyu izleyince gurbetçilerin neden "Ekonomi iyi, Almanya'da açız" dediğini anlayacaksınız MHP'lilerin hedef göstermesinin ardından BİM mağazalarına saldırılar başladı TAYYİP ERDOĞAN İKTİDARDAN BÖYLE GİDECEK!