Ana Sayfa
04 Temmuz 2020 ( 2742 izlenme )
Reklamlar

Engin Ardıç'tan Z kuşağı gençlerine ağır hakaretler

Sabah yazarı Engin Ardıç, Z kuşağı gençlerine ağır hakaretlerde bulunarak "İçleri mal ergenlerle dolu, çoğu cahil. Megabayt dağıtarak oyları alınabilir" ifadelerini kullandı.

Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, 'Z kuşağı' diye tabir edilen gençleri hedef alan bir yazı kaleme aldı.

Önümüzdeki seçimlerde sonuçların seyrini değiştireceği iddia edilen Z kuşağı için ağır hakaretlerde bulunan Ardıç, bu genç kesimden "İçlerinde mal ergen sayısı oldukça yüksek. Bunlardan megabite dağıtarak oy alınabilir" ifadelerini kullandı.

Bunlar üç yıl sonra oy verecekler. Her beş seçmenden biri bunlardan olacakmış. Yedi milyon kişi kadar oldukları hesaplanıyor. Belirgin bir siyasi görüşleri yok. Çoğu "apolitik"... Gezi olaylarının vandallık ve çapulculuktan ileri gidememesi de bunun göstergesidir. "Toplumsal" değil "bireysel" insanlar. Bencillik düzeyinde. Aileleriyle aralarında uçurum var. Çalışmadan, kısa yoldan para kazanmak da en büyük arzuları. İçlerinde "mal ergen" tabir edilenlerin oranı hayli yüksek.

"ÇOĞU CAHİLDİR"

Bunlar elektronik bağımlısı. Bu bağımlılık "toksikomani" gibidir, sigaradan da uyuşturucudan da daha derindir. (Kaldı ki bu kuşakta uyuşturucu kullanımı daha önce görülmemiş boyutlara ulaşmıştır.) Çoğu cahildir. Bilgileri bilgisayarda karşılarına çıkan çoğu zırva ve yalan yanlış "site malumatıyla" sınırlıdır.

"ÖZGÜVENLERİ SALDIRGANLIK VE ARSIZLIK BOYUTUNA ULAŞMIŞ"

Özgüvenleri de "tavan" yapmış, küstahlık, saldırganlık, pervasızlık, şımarıklık ve arsızlık boyutlarına ulaşmıştır. Bilgisayar ve "sosyal medya" da hayatlarının olmazsa olmaz bir parçasıdır tabii... Günde altı saatten fazla geçiriyorlar bilgisayarda. Bunların cep telefonlarını ellerinden alsan, ölürler.

"MEGABAYT DAĞITARAK OYLARI ALINABİLİR"
Sosyal medyadan kessen intihara kalkışanlar çıkabilir. Bunların oyları nasıl alınır? Bol bol "bedava megabayt" dağıtmak tek çıkar yol gibi!" diye yazdı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP’li Şamil Tayyar hem Erdoğan'a hem de Soylu'ya çok sert sözlerle yüklendi! Ekrem İmamoğlu üzerinden partisini yerden yere vurdu AKP kalesinde esnaf sokağa çıktı PAYLAŞIM REKORLARI KIRAN VİDEO.. . Bahçeli'nin Kılıçdaroğlu Kini!