Ana Sayfa
23 Mayıs 2020 ( 2385 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'dan 'erken seçim' işareti gibi sözler

Erdoğan, "Yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul İl Teşkilatı ile video konferans görüşmesinde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "Yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Hiçbir zaman milletimize sadece seçimden seçime giden bir parti olmadık. Unutmayınız siyaset girmekle talip olduğumuz tek şey milletimizin hizmetkarlığıdır.

Yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz.

27 Mayıs'ta bu yıl Yaslıada'yı, Demokrasi ve Özgülükler Adası olarak, açıyoruz. Öncelikle 27'sinde dar kapsamlı bir açılış töreni yapacağız."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsmail Saymaz, ‘Ekonomimiz Almanya ve Çin'i geçti’ diyen Merve Şebnem Oruç'u tek bir soruyla yıktı 100 yıldır adak adanan türbe boş çıktı! Bülent Ersoy, cinsel ilişki sürelerinden dert yandı: 15 dakika bilmem ne, hiç uğraşamam Pakdemirli’yi utandıracak görüntüler ortaya çıktı