Ana Sayfa
16 Nisan 2021 ( 1188 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'ın eski danışmanı Akif Beki'den olay sözler! Demek ki asıl suçları buymuş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanı Akif Beki, Erdoğan'ın emekli 104 amiralin bildirisiyle ilgili sözlerini değerlendirdi. Beki, amirallere ilişkin "Demek ki asıl suçları emre itaatsizlik, başkomutana karşı gelmekmiş." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde danışmanlığını yapan Akif Beki bugunkü yazısının "Emekli amirallerin ‘terbiyesizliği’ buymuş" başlıklı ilgili yazısında şunları yazdı:  
 
"Cumhurbaşkanlığı ve AK Parti sözcüleri, tepkilerini benzer bir kalıpla göstermişlerdi.  

Hepsi, emekli amiralleri “terbiyesizlik, edepsizlik, saygısızlık ve hadsizlik”le suçlamıştı.  

“Oturun oturduğunuz yere, haddinizi bilin” komutuyla biten mesajlardı. 
 
Görüş ve eleştirilerini ortak açıklamayla paylaşmak niye terbiyesizlik, edepsizlik, saygısızlık ve hadsizlik oluyordu? Önceki güne dek anlam verememiştim. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de gençlerle söyleşirken nedeni anlaşıldı. 

"ASIL SUÇLARI BUYMUŞ"

Şöyle söyledi: “Askerin emeklisi, emekli olmayanı olmaz. Şu anda Cumhurbaşkanı olarak ordunun başkomutanıyım. 104 emekli olarak bu açıklamayı nasıl yapıyorsunuz? Bu sizin özgürlüğünüzle alakalı bir konu değil. Bir başkomutan olarak kabul etmem mümkün değil...” 

Demek ki asıl suçları emre itaatsizlik, başkomutana karşı gelmekmiş.  

Karşısında esas duruşu bozmak bile askeri disipline aykırı bir büyük saygısızlıkken bir de sorulmadan fikir bildirmek ha! Edepsizliğin, terbiyesizliğin, hadsizliğin dik alası haliyle. 

Ahir ömürlerinde derslerini aldılar, bir yaşlarına daha girmişlerdir, öğrenmenin sonu yok, emekliler bir daha gece TV’de izlerken bile selam duruşunu bozmazlar."  

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şahan Gökbakar'dan Muharrem İnce'yi çıldırtacak sözler. İnce'ye imza verenler bile gülüyor Rusya'dan NATO'ya şok tehdit Erdoğan'dan 'erken seçim' işareti gibi sözler Vatandaşın tek mesajı canlı yayını bitirdi. Bu sözler stüdyoda yankılandı: Bitirelim programı, vah ülkem vah