Ana Sayfa
17 Kasım 2020 ( 632 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan’ın eski metin yazarından zehir zemberek açıklamalar, kendi partisini yerden yere vurdu, kim bu trol ve troliçeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski metin yazarı ve AKP Ankara eski Milletvekili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Önüne geleni “hain” diye yaftalayan kendi kirli çıkarı peşindeki paralı troltroliçelerin baskısından kurtarmak iktidara kazandırıyor. Mevcut medya düzenini ve çete yapılanmalarını gözden geçirme/tasfiye zamanıdır. Zaten başka yol da kalmamıştır” diye yazdı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski metin yazarı ve AKP Ankara eski Milletvekili Aydın Ünal, sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“ELEŞTİRİ ÖZGÜRLÜĞÜNÜ SAĞLMAK İKTİDARA KAZANDIRDI”

İktidarın ekonomi yönetimini eleştiren Ünal, “Ekonomi 2,5 yıldır çok kötü yönetiliyordu ancak muhalefet partileri iktidarı zorlayacak etkili bir dili oluşturamadılar. İktidarı reforma zorlayan yine kendi iç dinamikleri, iç muhalefeti oldu. Eleştiri özgürlüğünü sağlamak iktidara kazandırdı” diye yazdı.

“PARALI TROLTROLİÇELER”
 
Ünal ifade özgürlüğüyle ilgili ise paylaşımında, “Görüldü ki eleştiriyi baskılamak maddimanevi kaybettiriyor; eleştiriyi, tek sesli medya düzeni, önüne geleni “hain” diye yaftalayan kendi kirli çıkarı peşindeki paralı troltroliçelerin baskısından kurtarmak ise iktidara kazandırıyor” ifadelerini kullandı.

“MEVCUT MEDYA DÜZENİNİ TASFİYE ZAMANI”

Mevcut medya düzeninin tasfiyesinin gerektiğini belirten Ünal, “Muhalefet yokluğunda iktidar içinde bir ifade özgürlüğü olsa idi, örneğin, Türkiye 2,5 senede 100 milyarlarca dolarını kaybetmez, nice gönüller kırılmazdı. Mevcut medya düzenini ve çete yapılanmalarını gözden geçirme/tasfiye zamanıdır. Zaten başka yol da kalmamıştır” diye yazdı.

Aydın Ünal’ın “çete yapılanmaları” sözü “Pelikan’ı mı işaret etti?” sorusunu gündeme getirdi.

aydinunalakpeskimilletvekili001.jpg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fehmi Koru'nun açıklamaları Erdoğan'ı yine kızdıracak Bakan Albayrak: Elektriğe yapılan zam az bile Habertürk yazarına reklam yaptıramayınca yazısını sansürlediler! Dudak uçuklatan ihale AKP'li vekilin eşine verildi