Ana Sayfa
01 Nisan 2022 ( 1340 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez belgeyi paylaşıp Erdoğan'ı uyardı "Bunlara güvenmeyin"

Erdoğan'ın bir dönem doktorluğunu yapan Turhan Çömez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Erdoğan'a "Bunlara güvenmeyin" çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde doktorluğunu da yapan AKP eski Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, sosyal medya hesabından dikkat çeken uyarılarda bulundu.

"Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi: Barışı sağlarsa Nobel ödülü Erdoğan’a verilmeli" ifadeleri kullanılan bir haberi alıntılayan Çömez, daha önce kendisinin de Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildiğini ancak daha sonra da başına gelenleri anlatarak Erdoğan'ı uyardı.

"Önce Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterip, sonra da terörist deyip evimi basmışlardı bir zamanlar" ifadesini kullanan Çömez, "Umarım Erdoğan bu yalakalara çok fazla güvenmez" diye uyarıda bulundu.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yardım hesapları bloke edilirken, Mansur Yavaş vahim tabloyu açıkladı Dünyaca ünlü banka Commerzbank doların yaz aylarında geleceği seviyeyi açıkladı. Şok Sözler! Binali Yıldırım Kara Para Akladığı İçin... Kurtlar Vadisi'nin oyuncusu virüsten hayatını kaybetti!