Erdoğan'ın 'gönüllü karantina' çağrısına bir yurttaştan yürek yakan isyan

6231 izlenme 04 Nisan 2020
Reklamlar
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın 'gönüllü karantina' çağrısına, Mustafa Demirbaş isimli yurttaş, “Dışarı çıkmayın korona var diyorsunuz, evde durun ekmek yok. Ben hangi birini yapayım? Bu korana bitene kadar bu dolap beni idare eder mi? Buyursun gelsin Recep Tayyip Erdoğan. Yemeği çayı her şeyi ben karşılayacağım ama bulursa yesin. Bulamazsa ona da yok bana da” dedi.

Çin'in Vuhan kentine ortaya çıkıp dünyanın dört bir yanına yayılan koronavürs (Covid-19) salgını Türkiye'yi de etkisi altına alırken AKP çalışmak zorunda olan milyonlarca yurttaşa "gönüllü karantina" çağrısı yaparak 'evde kalın' diyor.

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde yaşayan Mehmet Demirbaş isimli bir yurttaş sosyal medyada paylaştığı video ile ‘Evde kal’ çağrısına tepki gösterdi.

Boş buzdolabının önünde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Demirbaş, “Dışarı çıkmayın korona var diyorsunuz, evde durun, ekmek yok. Ben hangi birini yapayım?” dedi.

Demirbaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu korana bitene kadar bu dolap beni idare eder mi? İdare ederse veya bu dolapta gördükleriniz yeterse Cumhurbaşkanımızı ben evime yemeğe davet ediyorum. Buyursun gelsin, dolapta ne bulursa onu yesin. Atalarımızın dediği gibi misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Buyursun gelsin Recep Tayyip Erdoğan. Yemeği çayı her şeyi ben karşılayacağım ama bulursa yesin. Bulamazsa ona da yok bana da.”

İşte o video ve çağrı:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP dönemi İBB'sinde dev vurgun: Toplam 62 milyon TL! Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar Türkiye iflastan önce son çıkışta, Erdoğan kazanırsa öyle birşey yaşanacak ki Sahte engelli raporu ile kamuda işe girmişler