Erdoğan'ın HDP planı belli oldu

849 izlenme 05 Mart 2022
Reklamlar
Cemal Enginyurt, katıldığı FOX TV yayınında HDP'nin kimlerle beraber olduğunu söyleyerek AKP'nin geçmişine dair hatırlatmalarda bulundu. Enginyurt, Erdoğan'ın HDP planını açıkladı.

Milli Gazete'nin haberine göre, Demokrat Parti DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, bu sabah bir FOX TV'de gelen “Çalar Saat Hafta Sonu” canlıında HDP'yle ilgili düşünce ifadeler ifadeler. Cemal Enginyurt, HDP'nin kimlerle birlikte olduğunu açıkladı.

CEMAL ENGİNYURT, AKP-HDP GEÇMİŞİNİ AÇTI

Cemal Enginyurt, Cumhur İttifakı'nın HDP'yi 6 partiye yamamaya söylediğini söyledi. Enginyurt, AKP'nin HDP geçmişini tek tek say, programdaki açıklamalarının yer aldığı bölüm bölüm, “Millet İttifakı, Milletle beraber. HDP, 6 partiyle asla bir değildir. HDP kiminle diyorsanız? AKP ile ilgili.” ifadeleriyle.

ERDOĞAN ŞİRF TABANINI KEMİKLEŞTİRMEK İÇİN...

Cemal Enginyurt, “HDP sizinle birken bir sorun yok. Bu 6 parti ısrarla HDP bizden değildir. HDP diyor ki ben bir değilim diyor ama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefini basitleştirmeyi, merkezleştirmeyi, kavgayı büyütmek için ısrarla buraya bir kulp takmaya sürüşü kullanın…”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erzurum'da Atatürk'e hakaret eden dönerci tutuklandı Evde maske yapmanın yolu’ en çok izlenen video oldu! Demet Akalın son zamlardan sonra Erdoğan'a böyle seslendi: Abi yeter yeter İktidara yakın medyada Biden güzellemeleri başladı. İlk adım bakın kimden geldi