Erdoğan'ın katılacağı şölenle ilgili dikkat çeken ayrıntı

1968 izlenme 21 Mayıs 2022
Reklamlar
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı 'Büyük Gençlik Şöleni' için çevre illerden yola çıkan araçlar plakalarını kapatarak gitti.

AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı'nın düzenleyeceği 'Büyük Gençlik Şöleni' bugün Adana Şehir Stadyumu'nda yapılacak.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, Erdoğan'ın da katılacağı 'şölen' öncesi için çevre illerden yola çıkan araçlar plakalarını kapatarak gitti.

"ŞAŞIRMADIM"

Konuya ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan CHP Gaziantep Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, ''Ak Gençler Adana'da bir şölen düzenliyor.Katılım yoğun gözüksün diye bir çok ilden de taşımalar yapılıyor. Aynı güzergahta yolculuk yapan vatandaşlarımız video çekip göndermişler. Şölene giden araçların plakalarını kapatmışlar. Bunun bir değil, bir çok sebebi olabilir. Şaşırmadım'' ifadelerini kullandı.  

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP eski milletvekili Mustafa Yeneroğlu: "İNSANLAR AFYONLAŞTIRILDI. TOPLUM ZOMBİLEŞTİRİLDİ. Sedat Peker bahsettiği tweetleri attı ABD'de Wilbur Beast isimli Bulldog belediye başkanı seçildi Yolsuzluk haberi yapan gazetecinin evine polis baskını