Ana Sayfa
31 Ekim 2021 ( 783 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'ın rektör yaptığı isim: 1 dolar 10 Lira olsa ne olur, 1 dolar 137 Japon Yeni ediyor

Uludağ Üniversitesi'nde bir dönem rektörlük görevinde bulunan Prof. Dr. Yusuf Ulcay, döviz kurunda yaşanan dalgalanmalarla ilgili 'bir garip' değerlendirmede bulundu.

Uludağ Üniversitesi’nin eski Rektörlerinden Prof. Dr. Yusuf Ulcay, TL'nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybetmesiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından 'tuhaf' bir paylaşımda bulundu.

Alçay, “1 Dolar 10 Lira olsa ne olur. 1 Dolar 137 Japon Yeni ediyor. Ama Japonya çok güçlü, çünkü onlarda 1 Dolara vatanını satan hainler yok” ifadelerine yer verdi.

Ulcay, tepkilerin ardından paylaşımını sildi.

Prof. Dr. Yusuf Ulcay, 2015 yılında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörlüğü’ne rektör olarak atanmıştı. Ulcay bu görevi 4 yıl süreyle sürdürmüştü.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce'den Rahmi Turan'a sert sözler: Yargı önünde hesaplaşacağız Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayını açıklayacağı tarih belli oldu. Cemal Enginyurt yer ve zaman vererek açıkladı “İslâm’ı tepe tepe kullanıyoruz, paçavraya çevirmek üzereyiz” Fatih Erbakan ittifak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şart sundu