Ana Sayfa
13 Temmuz 2023 ( 723 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan’ın sınıf arkadaşı olduğunu iddia eden tek tanık öldü. Onun da hiç fotoğrafı yoktu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sınıf arkadaşı olduğunu iddia eden Rafael Sadi hayatını kaybetti. Erdoğan ile üniversite yıllarından fotoğrafı olmayan İsrailli gazetecinin ölüm nedeni henüz açıklanmadı.

İsrail Büyükelçiliği'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üniversiteden sınıf arkadaşı olduğunu iddia eden Rafael Sadi’nin hayatını kaybettiği bildirildi. İsrailli gazeteci Sadi, Oda TV’de köşe yazarlığı yapıyordu.

Yapılan açıklamada, Aslen İstanbullu olan İsrailli gazeteci ve yazar Rafael Sadi'nin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Türk Yahudi Toplumu'na, İsrail ve Türkiye basın camiasına başsağlığı diliyoruz. Yehi Zihro Baruch” denildi.

ekrangoruntusu20230713154048.png

ekrangoruntusu20230713152806.png

ERDOĞAN’IN SINIF ARKADAŞI OLDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

Ölüm nedeni belirsizliğini koruyan Sadi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sınıf arkadaşı olduğunu iddia etmişti. Sadi, geçen yıl eylül ayında Halk TV canlı yayınında konuyla ilgili açıklamalar yapmıştı. Sadi, “Hamas’a kardeşim diyor arkadaş, benim sınıf arkadaşım…” demişti.

Program yorumcularından Emin Çapa'nın araya girerek “Rafael Bey, kim sınıf arkadaşınız, orayı ben kaçırdım” sorusuna Sadi “Recep Bey… Hani diploması var mı yok mu tartışılan... Üniversitede 4 sene beraber okuduk aynı sırada” yanıtını vermişti.

ekrangoruntusu20230713153036.png

Payzın’ın “Peki nasıl bildirdiniz, o günkü Erdoğan ile bugünkü Erdoğan arasında ne fark görüyorsunuz” sorusu üzerine ise Rafael Sadi, “O zaman çok sessiz sakin, efendi bir çocuktu. Fazla kimseye bulaşmazdı” şeklinde konuşmuştu.

Sadi'nin Erdoğan ile üniversite yıllarından fotoğrafı bulunmuyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MHP o gazeteciyi ajan ilan etti. Fatih Atalay canlı yayında Meral Akşener'in montajlı fotoğrafını gösterdi! İYİ Parti'den çok sert tepki Ülkücü olduğunu söyleyen vatandaş sokak röportajında isyan etti Astronomi Derneği Başkanı'ndan 'Dünya'ya yaklaşan asteroit' açıklaması