Erdoğan'ın, Süleyman Soylu planı...

1781 izlenme 23 Mart 2022
Reklamlar
Anketçi Kemal Özkiraz AKP'ye sonradan katılan, tartışmaların odağındaki Süleyman Soylu’yla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın planını anlattı. Erdoğan'ın birkaç hafta içerisinde Soylu'yu İçişleri Bakanlığı görevinden alacağını öne sürdü.

Milli Gazete'nin aktardığına göre, hakkında çıkan iddialar nedeniyle sürekli siyaset gündeminde kalan ve AKP’ye ciddi anlamda oy kaybı yaşattığı öne sürülen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun birkaç hafta içerisinde görevden alınacağı öne sürüldü.

Avrasya Araştırma’nın sahibi Kemal Özkiraz kendi kanalı için çektiği videoda gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Kemal Özkiraz adı sürekli şaibeli işlere karışan Süleyman Soylu’nun Erdoğan tarafından görevden alınacağını ve medyadaki adamları vasıtasıyla unutturup karalayacaklarını iddia etti.

SÜLEYMAN SOYLU’YU SİYASETİN DIŞINA ATACAKLAR

Özkiraz ses getirecek öngörüsünde şunları söyledi:

Süleyman Soylu’yu muhtemelen birkaç hafta içerisinde önce görevden alacaklar sonra medyadaki adamları vasıtasıyla başörtülü kadınlara işkence yaptıran adam olarak anlatmaya başlayacaklar. Süleyman Soylu’yu biraz unutturup biraz da karalayacaklar. AKP içindeki Süleyman Soylu sevgisini tamamen bitirip siyaset gündeminin dışına atmayı hedefliyorlar

SOYLU YENİ PARTİ KURMA HAZIRLIĞINDA

Süleyman Soylu’nun  kafasında iktidarın seçimi kaybedip dağılmasıyla geride kalan isimlerle AKP seçmenini de yanına alıp bir parti kurma hazırlığı olduğunu söyledi. Özkiraz çok konuşulacak iddiasıyla ilgili "Süleyman Soylu’nun hedefi  Erdoğan varken bir parti kurmak falan değil. Aksine AKP seçimleri kaybettiğinde kalan isimlerle beraber bir siyasi teşkilat, bir parti kurmak. AKP seçimi kaybederse AKP’de dağılacak olan partin ana kitlesini toparlayabilecek adaylardan birtanesi ben oraya hamle yapacak diyorum." diye konuştu.

İşte o sözler:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Avukatı açıkladı. Sedat Peker görüş değiştirdi. 'Kızılay’a değil AHBAP’a teslim edin' Savcı Bey: Hanımın Borcu Var 10 Bin Lazım... Melih Gökçek'te hatlar koptu! Stephen Hawking'in balmumu heykeliyle öbür dünyadan konuştu Mansur Yavaş’ın Başdanışmanı Servet Avcı’dan Gökçek’e cevap