Ana Sayfa
21 Aralık 2019 ( 787 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan: Sen ne yaparsan yap bu kanalı yapacağız

İstanbul'da Hizmet İhracatçılar Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Erdoğan, "Sen ne yaparsan yap biz bu kanalı yapacağız" ifadelerini kullanarak Kanal İstanbul'daki ısrarına devam etti.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Hizmet İhracatçılar Buluşması'nda konuştu.

Erdoğan'ın gündeminde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kanal İstanbul projesi vardı.

Cumhurbaşkanı, "Ana muhalefetin başındaki zat biz Kanal İstanbul diyoruz o da çıkıp yapamayacaksınız diyor. Sen ne yaparsan yap biz onu yapacağız. Bir taraftan da müteahhitleri tehdit ediyor. Bir defa devletin en olduğundan bihaber olduğu bir zat. Ne demek yahu. Sen gelemeyeceksin o ayrı bir konu da devletlerde devamlılık esastır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Çevreci özelliği var, Kanal İstanbul'un özellikle Türkiye'ye kazandıracağı haklar var. Hatırlayın bir İndependent olayını o tanker 7 ayı aşkın bir zaman yandı. Hiçbir şey yapamadık. O çok büyük bir tehlikeydi. Aynı şekilde boğazda kaç kez yalılara kuruyük gemileri çarpmıştır. Bu çevreye tehdittir. Kanal İstanbul ile bu tehditler yok seviyesine geleceği gibi bir de ülkemize ciddi manada bir getirisi olacaktır. Bir de Karadeniz'den Marmara'ya iniş, bir de çevre güzelliğine de Kanal İstanbul sahip çıkacaktır."

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Milli parklar satılacak iddiası Almanların dev bankası Commerzbank dolarda olacakları tarih vererek açıkladı 'Erdoğan Hazırlansa İyi Olacak Çünkü...' Fatih Altaylı da köprüleri attı. İktidara olay sözler