Eve dönmeyen doktorun eşi, kömürlükte korkunç manzarayla karşılaştı

1194 izlenme 25 Aralık 2019
Reklamlar
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bulunan bir sağlık ocağında görevli 48 yaşındaki doktor, evden dışarıya çıkmak için ayrıldı. Eve dönmeyen doktorun eşi ve komşuları yaptıkları aramada oturdukları apartmanın çatı katındaki kömürlükte korkunç manzarayla karşılaştı. Doktor, kendini iple asarak yaşamına son verdi.

 Çatı katındaki kömürlükte bulunan doktorun nabzının attığı tespit edilince özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak Musa A. isimli doktor, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


BUNALIMDAYDI

Edinilen bilgiye göre, saat 19.00 sularında bir süre önce evden dışarıya çıkan Alaşehir 5 Nolu Sağlık Ocağı Doktoru Musa A. (48) eve dönmeyince eşi F.A. gidebileceği yerleri aradı ancak bulamayınca, komşularla beraber çevrede arama yaptı. Oturduğu evin çatı katına çıkan komşular ve doktorun eşi korkunç manzarayla karşılaştı. Bunalımda olduğu öğrenilen Musa A. 5 katlı apartmanın çatı katında bulunan kömürlükte asılı olarak bulundu. 112 Acil servise haber verildi. Henüz nabzı attığı görülen Dr. Musa A. özel bir hastanenin acil servisine kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Kaynak: İHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'li Aykut Erdoğdu dolarda yaşanan depremi açıkladı Migros işçisinin görüntüsü yürekleri dağladı... Kelepçeli elleri ile gözyaşlarını sildi “Çocuklara Türkçe isim veren cehennemlik” demişti! Ham yobaz sözde şeyhe Tarihçi Sinan Meydan'dan çok sert yanıt Atatürk'ün tarih dersi dinlerken çekilmiş fotoğrafındaki saçları örgülü kız bakın şimdi nasıl görünüyor!