Ana Sayfa
19 Aralık 2019 ( 526 izlenme )
Reklamlar

"Evimizi işimizi koyumuzu kaybettik"

İsmi, dünyanın çevresini dolaşan ilk Türk denizci Sadun Boro ile anılan Okluk Koyu’ndaki Deniz Kızı Kaptan Restoran, Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan “Yazlık Saray” nedeniyle kapatıldı.

Mustafa Efe ve ailesinin 25 yıldır yönettiği restoran boşaltılarak taşındı. Taşınmayı sosyal medyadan da duyuran Efe, “Oldu mu olacak mı derken bitti. Evimizi işimizi koyumuzu kaybettik” ifadelerini kullandı.

Efe ailesi adına yapılan paylaşımın devamında şu ifadeler kullanıldı:

“Doğduğum büyüdüğüm yüzmeyi balık tutmayı öğrendiğim koca bir mazi onlarca ani geleceğimiz her şeyimiz bir Saray uğruna elimizden zorla alındı. Kusura bakma Sadun amca giderken ‘buralara sahip çıkın’ dedin ama yapamadık gücümüz yetmedi sen hayattayken yanında olan bu güzel koylara sahip çıkacağız diyen birçok kişiden destek göremedik maalesef. Kendi köylümüzden bile...

Ne acı...

Davalarımız sürecek hakkımızı sonuna kadar arayacağız umarız hak yerini bulur. Destek veren herkese çok teşekkür ederiz.”


İşte o fotoğraflar:

(Restoranın kapatılmadan önceki fotoğrafı)












Odatv.com






Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker'den flaş paylaşım: Vatansever görünümlü provokatörlerin oyununa asla gelmeyin! Esad, Erdoğan ile görüşme şartını açıkladı Meteoroloji uyardı sağanak bu illeri felç edecek Avrupa Şampiyonu Atatürk'ü unutmadı