Ana Sayfa
07 Mayıs 2022 ( 3375 izlenme )
Reklamlar

Fatih Altaylı'dan Ertuğrul Özkök ve Nagehan Alçı’ya olay sözler

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na bir tepki de Fatih Altaylı’dan geldi. Altaylı, “Sen oraya kendi çıkarlarından başka hiçbir şeyi temsil etmeyen, bir karakteri, bir duruşu olmayan tipleri götürürsen o zaman herkes kızar. Ve niye kızdıklarını anlamıyorsan daha da çok kızar. Hele aynı gün aynı kişiler AKP seçmeninin bile nefret ettiği müteahhitleri aklama paklama işine girdiyse, öyle bir kızar ki şaşarsın” diye yazdı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü yazısında İBB kanadından eleştirilere karşılık yapılan açıklamaları eleştirdi. Altaylı, “Yakında ‘Üç beş çapulcu’ da dersiniz” dediği yazısında şunları kaydetti:

“’Yine götürürüm, inadına götürürüm, 300500 kişi için geri adım atacak değiliz’ gibi son yılların moda AKP üslubu ile atarlı giderli yanıt veriyorlar. Gezideki katılımcıları ‘Ne var canım, bakın işte biz karşı mahalleden de isimleri götürdük, götürmeye de devam edeceğiz’ diye savunuyorlar. 

Zaten meseleyi anlamadıkları, anladıkları kadarını da yanlış anladıkları buradan belli. Milleti kızdıran, daha doğrusu hayal kırıklığı yaratan ‘karşı mahalleden’ birilerini götürmeleri değil. Elbette karşı mahalleden birilerini götürebilirsin. Hatta götürmelisin.

“Ama sen oraya kendi çıkarlarından başka hiçbir şeyi temsil etmeyen, bir karakteri, bir duruşu olmayan tipleri götürürsen o zaman herkes kızar. Ve niye kızdıklarını anlamıyorsan daha da çok kızar. 

Hele aynı gün aynı kişiler AKP seçmeninin bile nefret ettiği müteahhitleri aklama paklama işine girdiyse, öyle bir kızar ki şaşarsın. Dahası bu kızanları, tepki gösterenleri ‘300 kişilik bir güruh’ diye aşağılarsan, Gezi’de bazılarının söylediği gibi tepkilere ‘Birkaç yüz çapulcu’ demeye başlarsan o zaman bazılarında büyük hayal kırıklığı yaratırsın. İnsanları şaşkına çevirirsin.

Ama ne yalan söyleyeyim, ben zerre şaşırmadım. Çünkü daha önce de İstanbul’u yöneten ‘kibir’i yazmış ve ‘Erdoğan olamadan Erdoğan olmak’ demiştim.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türk futbolu yasta. Efsane isim hayatını kaybetti Depremzededen yürek yakan sözler: Telefonumdan 61 kişi sildim Merdan Yanardağ'dan 'Kılıçdaroğlu'na suikast' iddiası Ali Vefa'yı gözyaşlarına boğan sözler