Ana Sayfa
24 Şubat 2021 ( 1150 izlenme )
Reklamlar

Fatih Portakal gelecek seçimin sonucunu açıkladı. Kaybedecekleri iki nedenle duyurdu

YouTube üzerinden yaptığı yayınlarla dikkat çeken FOX TV Ana Haber eski sunucusu Fatih Portakal, sosyal medya hesabı üzerinden, AKP ve MHP ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Portakal, "AKP ve MHP neden kaybedecek biliyor musunuz?' adlı sorusunu iki nedenle açıkladı.

Medyaradar'da yer alan habere göre, FOX TV'de ana haber bültenini sunarken ani bir kararla emekli olan ve İzmir'e yerleşen Fatih Portakal, Türkiye'nin gündemine dair yayınlarını sürdürüyor.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Portakal, "AKP ve MHP neden kaybedecek biliyor musunuz? Sadece bu 2’si bile yeter: 1 Buharlaşan 128 milyar TL’nin hesabını veremedikleri, 2 Geçmişteki yokluk kuyruklarını hatırlatıp, kuru ekmek kuyruklarına milleti mecbur kıldıkları için..." ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu: "Cumhurbaşkanı'nın sözünü unutmak istiyorum" Seni Sevmeyen Ölsün şarkısıyla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcıdan kötü haber WHATSAPP YAZIŞMALARI TAKİP EDİLECEK, SOSYAL MEDYA TAMAMEN YASAKLANACAK! Arabistan’daki dükkanlarda Türkiye ile ilgili ne yazıyor biliyor musunuz, Bizim yetkililerden ses yok!