Ana Sayfa
13 Mayıs 2020 ( 1006 izlenme )
Reklamlar

Fatih Tezcan'dan kadın yazara ağır hakaretler

HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, Fatih Tezcan'ın kendisini arayarak yaptığı bir retweeti kaldırması için çok ağır hakaret ve tehditler savurduğunu söyledi.
"Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik ile Halk Arasında Korku ve Panik Yaratmak Amacıyla Tehdit" suçlarından hakkında soruşturulma başlatılan Fatih Tezcan'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, Fatih Tezcan'la ilgili atılan bir tweeti RT ettikten bir süre sonra Tezcan'ın arayarak 'akla ziyan bir üslup ile' kendisini tehdit ettiğini açıkladı.

Yılmaz, bugünkü köşe yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Twitter’daki hesabımdan kendisiyle ilgili yapılmış bir paylaşımı RT ettiğimden dolayı Fatih Tezcan aradı ve bu paylaşıma destek verdiğim için akla ziyan üslup ve ifadelerle tehditler savurdu!


 
Bilindiği gibi İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, dün akşam soruşturma başlattı. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ile halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit suçlarından... Özel telefonumdan açık açık şahsımı tehdit ederek korkutmaya çalışan Tezcan ile ilgili bu bilgiyi de soruşturmayı başlatan yetkililerin dikkatine sunuyorum...

Birileri bu adama Türkiye Cumhuriyeti’nin bir hukuk devleti olduğunu, Muz Cumhuriyeti olmadığını lütfen öğretsin..."

YILMAN'IN PAYLAŞTIĞI TWEET ERDOĞAN'IN KUZENİNİN

Sevilay Yılman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni gazeteci Cengiz Er'in tweetini paylaşmıştı.

Er, Fatih Tezcan'la ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Milletin karısınakızına göz koyan bu manyağın deli olmadığına karar verdim. Bu meczubun kibri bir yerlerden besleniyor. Utanmadan da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adını ağzına alıyor. Ve yazıklar olsun ki mahallede çıt çıkmıyor."

ekranalintisi132.png

Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Portakal farkla kazanacak adayı açıkladı. Son seçim kulislerini duyurdu Bahçeli'den Boğaziçi çıkışı. Sabır ve tahammül kapasitesi test ediliyor Kılıçdaroğlu Türkiye'deki sığınmacılarla ilgili dünyaya seslendi. Beni Erdoğan’la karıştırmayın! Sedat Peker 7 Daha da Bomba Çıktı