Fenerbahçeli taraftarlardan Berat Albayrak’a sert tepki: “Damat istifa”

1423 izlenme 08 Şubat 2020
Reklamlar
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Trabzonspor’a verdiği destek Fenerbahçeli taraftarların sert tepkisini çekti. Alanyaspor maçı için tribünleri dolduran taraftarlar, ‘Damat istifa’ şeklinde slogan attı.

Fenerbahçe’nin Alanyaspor karşısında 1-1 berabere kaldığı maçta sarı lacivertli taraftarlar Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a sert tepki gösterdi. Kadıköy’de Ülker Stadı’nın tribünlerini dolduran taraftarlar ‘Damat istifa’ şeklinde sloganlar attı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Trabzonspor’a verdiği destek Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekmişti. Geçen hafta oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında Albayrak’ın Medical Park Stadı’ndaki gol sevincinin ortaya çıkması sosyal medyada gündem olmuştu.

Berat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak’ın 2017 yılında Trabzonspor Divan Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşma yeniden gündeme gelmişti. AKP’nin Trabzonspor’a verdiği desteğe dikkat çeken Albayrak, “Soruyorum şimdi yönetimdekilere, bu stadı size kim yaptırdı? Bu reklamı size kim aldı? Hiç kimse size kredi vermezken milli bankalardan yeni kredi aldınız, nereye harcadınız” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada "İnşallah bu yıl şampiyon Trabzonspor olacak” demişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meteoroloji bölge bölge uyardı! Hafta sonu için plan yapanlar dikkat Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanlığı: Bahçeli’nin hakaretlerini aynen iade ediyoruz Alparslan Türkeş’in eşi Seval Türkeş: MHP’yi arkada karanlık birtakım güçler yönetiyor Benzinde mazotta asgari ücrette nasıl kandırıldığımızı ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlattı.