Ana Sayfa
08 Temmuz 2021 ( 1480 izlenme )
Reklamlar

Feribot geçiş ücretini görünce şok olacaksınız

İDO EskihisarTopçular İskelesi'nde geçiş ücretlerini gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Geçen yıl otomobil için 75 lira olan geçiş ücretinin güncel hali tabloya 110 lira olarak yansıdı.

Bayrama çok az bir zaman kala kimi vatandaşlar memleketlerine, kimileri de tatile  gidebilmek için çeşitli hazırlıklara başladı. Yolcu ücretleri, trafik sıkıntısı, köprü ücretleri derken vatandaşların akıllarındaki en büyük soru işaretlerinden biri de feribot ücretleri oldu.

Ancak feribot tarifelerine bakan vatandaşlar yüksek geçiş ücretleri ile karşılaştı. Ücret tarifelerine bakmadan Bayram öncesi yola çıkanlar ise gişede fiyatları görünce turnikede dondu kaldı.


2020 yılında otomobili ile yolculuğa çıkan bir kişi İDO EskihisarTopçular İskelesi'nde gişeye 75 lira geçiş ücreti öderken, şu an gişede 110 lira ödemesi gerekiyor. Gidişdönüş ücreti ise 140 liradan 210 liraya yükseldi.


İDO EskihisarTopçular arabalı vapur ücretlerinin güncel hali şu şekilde:


2020 yılında ücretler şöyleydi:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Trafik sigortasına rekor zam. Araç sahiplerine kötü haber Kadir Şeker'in telefon kayıtları incelendi, Özgür Duran'dan bir ize rastlanmadı Akaryakıta dev zam ABD'li fondan seçim tahmini: Erdoğan kaybederse...